- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolikaDB #117 üzenetére
Engem sem taszít, csak nem adok érte akármennyit. Gondolj bele, ott van pl a Mi3, jelenleg a 16 GB-os 270-280 USD, és mit kapsz érte? Snapi 800-at, Sharp/LG kijelzőt, Sony kameramodult, Philips LED villanót, stb (MIUI-ról nem is beszélve). Csinálhatná a Meizu is azt, amit a Xiaomi a Redmi vonalon, hogy piacra dobja a modelljeit Snapi-val is, az lenne az igazi.
-
<Adamsky>
nagyúr
"... kissé elfogult vagyok ... "
Én viszont próbálok nem az lenni, annak ellenére, hogy imádom a Mi2s-em.Az Android verzióval nagyon elcsúsztak, ez tény. Ezen nincs mit szépíteni. A 6-os Miui meg olyan, hogy mostanára jutott el arra a szintre, hogy végre (talán?) mindent tud, amit a v5. Viszont -- és nekem ez egy picit fáj -- semmi, de semmi újat nem hozott (a design-t most hagyjuk... mert az egyébként is megosztó).
"... kijött egyébként is az utódja, az Mi3 és annak is van már utódja, Mi4. Sőt, itt a CES 2015, ami új zászlóshajót hoz."
No Offense, de a péklapát Mi3 és csak picit kompaktabb Mi4-et én nem tudom igazán utódnak nevezni (persze tudom, ez a hivatalos álláspont). A Mi2s-re nekem anno azért is esett a választásom, mert kb. ugyanazt tudta, mint az akkori SGS4, de sokkal kompaktabb formába. Az új készülék, amit a CES-re várunk szintén egy igazi zászlós (és) hajó (az 5.5"-os kijelző miatt) lesz, ha lehet hinni a pletykáknak."Amit nem értek? Mi az a Mi6, ami megkapott valami 4.4.4 alapú V6-ot???"
Igen, ezt kissé elírtam.A Mi4-re gondoltam. Ja, ebből is csak mostanára bírták kihozni az LTE verziót ...
-
<Adamsky>
nagyúr
Alapvetően igazad van, de ami a Xiaomi-t illeti, muszáj kicsit árnyalni a dolgot ...
Sajnos elindult náluk is valami, aminek sok Xiaomi tulj (legalábbis a Mi2-es fórumba páran így látjuk) nagyon nem örül. Először is, igaz, hogy hétről hétre reszelgetik a ROM-jukat, és régen még kerültek is bele innovatív / jó dolgok (a bug-ok javítása mellett), de mára ez a lendület alább hagyott. A nagyobb gond, hogy sikerült irgalmatlanul elhúzniuk a főverzió ugrást. Először jöttek azzal a szöveggel, hogy a 4.1.1 és a 4.2.2 között nincs akkor különbség, meg egyébként is, az ő ROM-juk már most többet tud, mint a stock droid (ez akkor még igaz is volt). Valamint, hogy amit kell, azt majd ők úgyis beleberhelik a rendszerbe. Telt, múlt az idő, jött a 4.3, majd a 4.4, és most már itt az 5-ös. Na, most kaptak észbe, hogy hajjaj, valamit csinálni kellene. A baj csak az, hogy míg a többség már az 5-ös rendszerén dolgozik, addig ők most kezdtek neki a 4.4 alapú 6-os Miui-nak. A flagship modelljükre (Mi6) kínos gyorsasággal ki is dobták ezt a ROM-ot, de a többi készülékükre -- jó esetben -- max. valamilyen beta van (a Mi2-re az se). Egy szó, mint száz, a nevük most érett be (most kezdte a nagyközönség megismerni őket), de innen lehet szép nagyot zakózni. Kissé olyan érzésem van, mint anno a HTC-nél ... -
Maximum1
őstag
"Az, h a Note-ban a 8 magos MTK helyett snapdragon 400 van"
Na látod hogy érted mire gondolok, a cikkben említett cuccban MTK dübörög, a sárkány túl drága lenne.
Ez a "minden penteken az uj ROM" többnyire a saját hibájukat foltozgatják és egy átlag felhasználó nem fog romolgatni minden pénteken. -
-
Ezek?
Ezt még működő telefonban nemigen láttam
A Xiaomi Hongmi Note MTK-ban 6592-es van, ez pedig itt az új, MT6752-es SoC
Ez szépen alázza a Xiaomi teljesítményét , akárhogy is nézzük, nem beszélve arról, hogy a 8magos variáns már nem is annyira kapható, helyette a 4G LTE-s van, az pedig köszönőben sincs teljesítményileg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest