- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
<Adamsky> #83 üzenetére
Igen, kb kesz van. En Mi3-on (eddig AOSP) most kezdtem el hasznalni, es azt mondom, jo. IOS utan meg nem kivanok sokkal tobbet.
Aprosagokban fejlodott a V5-hoz kepest.
De te pl mit hianyolsz?
MiPad tulajok mar sopankodhatnak, mert egy nagyon csonkitott MIUI fut a vason... De varunk. Idonk van, ennyit meger a Tegra K1. -
zolikaDB
veterán
válasz
<Adamsky> #81 üzenetére
Ebben is van igazság. Mondjuk én, és páran a PH-ról napi szinten követik a miui.com-ot, xiaomi.eu-t, miuihu-t, én Mi3 és MiPad tulajként, és igen, kissé elfogult vagyok. Ami jelenleg van, ha csak úgy is, h hriska, vagyula, peanar, rajen és a többi tisztelt kollega megfaragja, szerintem OK. Ahhoz képest, h egy Miui V6 4.4.4 alapú beta pad ROM tényleg majd hibátlan, az nem rossz. El vannak havazva, ez tény. De sokan nem feltétlen azért szereti ka Samsungot, mert S4 alatt de állat a touchwiz, hanem mert feltolják a kis ROM-jukat, és nyugodt a lelkük.
De ilyen problémák sok gyártónál vannak.
Oppo, Oneplus. Utóbbina kegy modellje van, és a topikban olvashatsz cifra dolgokat.
Mi2: nagyon tetszett, tetszik most is. De. Azóta van mire fókuszáklni, és kijött egyébként is az utódja, az Mi3 és annak is van már utódja, Mi4. Sőt, itt a CES 2015, ami új zászlóshajót hoz... Akkor örüljünk, h van az Mi2-re V6 speciális kiadás, ami nem feltétlen használhatalan.
A Nexus 7 2012 most 2 éves. Hány kiadás volt azóta? Egy. A 9 még erősen béta. Megkapta a Lollipop-ot, sőt, az 5.0.2-t. Jó? Nem. Lassú? Mint a tetü... Akkor meg mégsem olyan hűde virágos a helyzet, h jön rá orrba szájba a frissítés.ÁRNYALT A HELYZET, NAGYON...
Amit nem értek? Mi az a Mi6, ami megkapott valami 4.4.4 alapú V6-ot???
Mod: sőt. Ivan csinált nektek Mi2-re Lollipop AOSP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 1 / 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest