- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt én is olvastam, de korántsem olyan szigorú a rendszer , mint volt eddig. A legutolsó állásfoglalás szerint :
"Ahogy a Windows 7 és Windows 8 esetében, a nem legális Windows 10 a vízjeltől eltekintve ugyanúgy működik majd, mint a licencelt, vagyis biztonsági frissítéseket kap és képes alkalmazások futtatására is. A korábbi verzióknál a nem legális telepítések csupán néhány kozmetikai korlátozást kaptak, várhatóan erre lehet számítani majd a Windows 10 esetében is. A cég ígéretet tett arra is, hogy a kalóz felhasználókat nagyon jó ajánlatokkal igyekszik majd a rendszer kifehérítésére bírni, ebben a cég viszonteladói partnereire is fontos szerep fog hárulni."
Tehát igazából még mindig ez lehet a leggyorsabban elterjedő API, az új verziók közül.
A Vulkan, a Microfost Pénzpolitikája miatt lesz nehéz helyzetben. Biztos vagyok benne, hogy ha konkurenciát látnak benne, akkor akár anyagi bukás árán is előnyösebb ajánlatokkal fogják csábítania fejlesztőket, és hát ugye magáról az Xbox one konzolról ne is beszéljünk.Persze én szorítok , nekünk felhasználóknak a verseny csak jót tehet. -
Nem értem a problémád lényegét. Aki játszani akar dx 12 játékokkal kénytelen lesz váltani. Aki nem vált, nem játszik velük, ergo pusztán a játékosokat figyelembe véve -(nem az office felhasználókat )-biztos sokan fognak váltani. A másik ami segíteni fogja a dolgot, hogy kalóz verziókról is ingyen lehet legális Win 10 re frissíteni. Ez itt felénk a balkánon nyomós érv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest