- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
De, teljesen értettem, mire célzol, csak próbáltam elvenni az élét.
Igazából engem most nem az érdekel, hogy valós játékban hogy teljesít a DX11-hez képest, ez majd tényleg csak idővel derül ki, most inkább akármilyen futtatható demóra vagyok kiéhezve, mert azt a nagyon kevés videót, ami eddig kijött, már milliószor láttam. És a videó sem helyettesítheti a futtatott demót. És a benchmark sem a mérés miatt érdekel, hanem a futtathatósága vagy adott esetben a látvány miatt. Meg ugye a techdemok, benchmarkok szoktak először kijönni, azért kérdeztem rá ezekre külön. Teljes játék értelemszerűen csak később várható. (de ha lenne demó, béta, az is érdekel).
Na mindegy, egy egyszerű kérdésre túl sok szót f*stunk már el -
BiP
nagyúr
Ez tiszta sor, ez az alap kiindulópont.
Én inkább arra lennék kíváncsi, van-e olyan létező, letölthető techdemo, benchmark vagy játék (akár béta állapotú - nyilván ilyenekről beszélhetünk maximum jelen állapotban), bármi futtatható program, amivel a gyakorlatban ki lehet próbálni, és nem csak a rongyosra nézett Fable/Final Fantasy videók és 1 db csenevész 3dmark feature teszt. -
Whysperer
addikt
Jó ask azt nem tudom megérteni,hogy az Xbox az MS és ezzel szemben mégse veti latba a MS a hatalmát és rászól az NV-re figyelj már... Viselkedjél már rendesen Te Hairworks guru... Saját magát szívatja le az MS,hogyha hadja a megenni az AMD/ATI-t... mert Intel/NV most ez csinálja... ugye bár LSD.. adunk 10 Fiji-t mert elegeünk van a lehúzos teszt odalakból. Szóval érted.... Pont a minap röhögtem ,hogy i..n AMD cikk szócsata --- 200 milló Hsz és nv akékek zöldek is ott sütögetnek -- Intel Hír 2db HSZ... Szóval szerintem az MS is jót akar nem hagyja elszúrni a Directx 12-t csak Mert... kicsit jobban oda kéne figyelni apiaci barbár körülményekre.
-
speed471
aktív tag
Engem aztán ijezgethetnek hogy támogatás megszünik úgy se nagyon hoznak értelmes izgalmas új játékot a filmeket meg tudom nézni win 7 alatt netezni is lehet céges dolgokat intézni.. mi kell még?
Mondjuk ha ez bekövetkezik eladom szép sumáért a gépem de én kétlem hogy ilyet tennének avval magukat ássák el. Bár lehet ezt a win 10 el is megteszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest