- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_g
csendes tag
Másnak is lassabb a net az eddigiekhez képest?
-
akos_g
csendes tag
Sziasztok! A roaming még mindig ingyenes, mint tavaly nyáron? Vagy azóta már fizetni kell a külföldi telefonálásért meg netezésért?
-
akos_g
csendes tag
Ja, nekem is így tűnik logikusnak. Egyébként emiatt be kell menni az upc-hez, vagy ha nem megyek, akkor is minden megy ugyanúgy tovább?
-
akos_g
csendes tag
Egy kérdésem lenne. Most fog október 1-el lejarni az egy éves elofizum. Freedom bronze, havi 4550. Ha most megujitom ugyanezt, akkor már az új áron fogom kapni ugyanezt a csomagot? Vagy hogy működik ez pontosan?
-
akos_g
csendes tag
Én ma kaptam választ tőlük a tegnapi kérdésemre, idézem: "
2017.05.31-én érkezett megkeresése alapján tájékoztatjuk, hogy 2017.06.01-től törlésre kerülnek az EU roaming díjak a Roaming zóna 1-es díjzónára vonatkozóan oly módon, hogy a Roaming zóna 1 díjzónában történő szolgáltatás igénybevétele esetén a díjazás minden esetben megegyezik az adott díjcsomaghoz tartozó belföldi díjazással. Továbbá Roaming zóna 1 díjzónában a hívásfogadás és az MMS fogadás díjmentessé válik.Spanyolország a Roaming 1 zónába tartozik így ott a fenti feltételekkel tudja használni a mobil szolgáltatásunkat."
-
akos_g
csendes tag
Lehet mar tudni erről az ingyenes roamingrol vmi konkrétat? Hétvégén megyek spanyolba, és nem tudom hogy hasznalhatom-e a netet, vagy sem. Freedom bronze csomagról van szó.
-
akos_g
csendes tag
Most hogy ilyen változtatások vannak árban is, meg csomagban is, lenne egy kérdésem. Még októberben lett csinálva nekem egy freedom bronze, havi 4500-ert, ugye egy év hűséggel. Ha most ez lejár, ezt lehet a jelenlegi feltételekkel hosszabbítani? Mert ugye ennyiért már ez a csomag nem létezik.
-
akos_g
csendes tag
Nálatok van most net normálisan? Mert nekem kapcsolat van, de vmi hitvány gyenge, alig jön be meg a fórum is.
-
akos_g
csendes tag
Bakker, új előfizetőknek 6k a Freedom Bronze. Durván felvittek az árakat.
-
akos_g
csendes tag
Amugy arra hogy tudnak rájönni, hogy ki van osztva a netem? Hirtelen megugrik az adatforgalom, vagy mi?
-
akos_g
csendes tag
Én egyébként a banktól megkapom az sms-eket. Igaz vagy 2-3 másodperccel több idő míg megjön, de eddig az összeset megkaptam. OTP bankról van szó. Más ilyen jellegű dologra nem is igazán használom.
-
akos_g
csendes tag
Volt mostanában olyan vkivel, hogy kuldte az upc az sms-t, hogy vegyen visszább a net használatból? A minap vissza olvastam egy jópár oldalt, és vki irogatott ilyesmit. Viszont mivel az nem mostanában lehetett, érdekelne a jelenlegi helyzet is.
-
akos_g
csendes tag
válasz
krumplista #1074 üzenetére
Oke, koszi.
-
akos_g
csendes tag
Tegnaptol én is upc-s vagyok, és lenne is egy kérdésem. Ugye tegnap délelőtt csináltatunk haverral az elofizut, ma reggel tettem bele a teloba a kártyát. Az előbb beszéltem vagy 30 percet barátnőmmel, és jott az sms, hogy elhasznaltam az felhasználható percek 80%-at. Ez meg lehetetlen. A kérdésem az, hogy ez az idő arányosság miatti csúszás lenne? Vagy mikor van itt a havi fordulonap?
Ja, freedom bronze csomagról van szó.
-
akos_g
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy vki feltette-r már ezt a kérdést, annyira sokat nem olvastam vissza. Mivel vodas tornyokat használnak, igy ugyanazzal a frekvenciával dolgoznak mint a vodanal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest