- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
adoks
aktív tag
válasz
Feri1977 #511 üzenetére
Ha nen akarod érteni akkor nem is fogod.
Ha már teljes hónap lesz akkor a valósat fogja mutatni.
Nem tudom neked ki mondta ezt a 10.-ét, de nem így van. Elsejétől indul hó végéig mint az összes többi Upc szolgáltatás, nézz meg egy számlát.
Részemről befejeztem, vitatkozz az ügyfélszolgálattal. -
adoks
aktív tag
válasz
Feri1977 #504 üzenetére
Mivel nem hó elejétől vagy előfizető, így eleve nen nulláról indul a számláló, hanem időarányosan beszámolnak valamennyit. Nekem pont 50percről, 50sms-ről indult, mert hónap közepe volt. Hívásnál még adódhat eltérés abból amit már írtam, hogy nekem pl. a hálózaton belüli hívást is a 100percből
számolja a rendszer, de ÜFsz. szerint ezt nem számlázzák ki. (Eddig valóban nem). -
tutuhawer
őstag
válasz
Feri1977 #493 üzenetére
Hogy elég szánalmas, hogy Magyarországon drágul a szolgáltatás vagy nem is nevezhető szolgáltatásnak. Egy ellenpélda az amcsi reklám, ahol hazudni tilos, de a másikat leköpködni lehet, és mindenki licitálja túl a másikat jobbnál jobb ajánlatokkal. Idehaza meg baromi kevés, amit adnak a telekommunikácós cégek. -
tutuhawer
őstag
válasz
Feri1977 #486 üzenetére
Amerikai sportcsatornákat nézek reklámokkal és még mindig hasít ott is, hogy
gyere át hozzánk és kifizetjük a lelépési díjad egy részét X összegig
gyere át , hozd a számládat és mi félbevágjuk neked
a megspórolt adatmennyiségedet átviheted a másik hónapba
stb stb stb csak lépj át vagy maradj velünk, mert a legújabb cuccot ingyen megkapod. A haverod még fizet az új telefonért? Ahhhüllllyyyeee...
Nem mondom, hogy ilyen fasz a akciók legyenek nálunk is, de tehetne többet is érte a szolgáltató, hogy maradjon nála az előfizetője. -
adoks
aktív tag
válasz
Feri1977 #474 üzenetére
Én használnám a wi-free-t, de a sajátomon kívül nincs sehol a környéken
Mondjuk az hogy valaki tovább osztja más eszközre az lehet tényleg szabály ellenes, de ez a része engem nem érint, én nem használom így. Szerintem egy normál használat mellett nem érdekli őket különösebben, csak küldenek néha egy sms-t hogy lásd hogy azért figyelnek. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak a leveledre ( ha válaszolnak egyáltalán), majd oszd meg velünk légyszives
Justreboot
Ez: Tisztelt Ügyfelünk! Felhìvjuk szìves figyelmèt, hogy a Freedom tarifacsomagok igènybevèteli feltètele a UPC Wi-Free hasznàlata. Regisztràljon a www.upc.hu/wifree oldalon ès hasznàlja az akàr 10-szer gyorsabb letöltèsi sebessèget biztosìtò UPC Wi-Free szolgàltatàst. Üdvözlettel: UPCÉn mint írtam, simán levédem magan azzal, hogy itt nincs wi-free. Telepítsenek egyet a melóhelyemre és akkor használni fogom
-
adoks
aktív tag
válasz
Feri1977 #471 üzenetére
Nálam az 1megabit, nem több egy kicsit sem. A telóm mutatja az értesítési sávon az aktuális sebességet és még sosem volt több 126-127Kilobyte/s nál. Az 5 gigás korlát tudtommal hivatalosan sehol nem szerepel, ez csak olyan szóbeszéd szintű. Én múlt hónapban 10giga fölött forgalmaztam úgy hogy kevesebb mint fél hónap volt. Ehhez képest ebben hónapban kaptam csak "figyelmeztető" sms-t. Szerintem mivel ezekhez a csomagokhoz nincs hűség, nem nagyon hepciáskodhatnak, mert egyből megy az ember máshova. Mondjuk szerintem ha a netet és a beszélgetést együtt nézzük, más szolgáltatónál nem nagyon van jobb csomag csak sokkal drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- PR-Telecom
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xbox Series X|S
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest