- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is látok, találkozom olyan modulokkal, hogy nem tudják ezt az "őrült" frekit az xmp profilon.
Pl.: 4266 cl17. Kap egy kis feszt (VCCIO, VCCSA) és már megy is. Egy rakat lap nem állítja be normálisan a feszt, xmp2-őt használnak, aminek a subtimingeket a lap traineli, stb. Másik eset amikor a memória vezérlő nem tudja már a magas frekit.
Még egy jó példa:
Aprón vettem 0 km-es kit-et. Gariba cseréltette az eladó. Kipróbálta a második, vadi új kitet, mindenféle hibája volt. Az ő gépébe... az enyémbe semmi. Ezeket a mostani divatos extrém frekiket nem minden cpu memória vezérlő tudja normálisan működtetni. Attól semmi baja. Rengeteg esetben segítettem itt. -
-
E.Kaufmann
veterán
Azért az I5 12 gen már 10 magos, még ha ebből négy "csak" E mag, és veheted DDR4-el is, valamint, ha kell iGPU is (nekem programozás hoz és munkához elég), akkor már AMD oldalon se találsz nagyon hasonlót (16szál) 100k alatt. Az alaplap árba bele lehet kötni, de 70-ért olyan lapot kapsz most, ami bírja az I9-et is és van rajta minden földi jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged