Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ismerem ezt, én is ilyen vagyok
Előfordult hogy boltban miután az eladó szó szerint az asztalra vágta a telefont megkértem hogy ugyan hozzon már ki egy másikat. Értetlen szemekkel mutatja hogy dehát semmi baja, erre megkértem Őt hogy mutassa már meg az utcán melyik az ő autója, egy kicsit megrugdosom az ajtaját -nem fog látszódni semmi, de nézze végig a boltból. Hirtelen fény gyúlt a fejében és megvilágosodott, és csak annyit tudott mondani hogy waze, igazad van
Soha az életben nem volt megkarcolva egyetlen telefonom sem (pedig több mint 200 saját készüléken már túl vagyok
), én sem nem vigyázok rá betegesen csak egyszerűen tokban hordom, és ahogy Te sem, nem vágom az asztalra, pláne nem húzom rajta. Ilyen egyszerű.
savoo: A telefon van értem ez így igaz. Viszont egy több tíz(száz)ezer forintos telefon nagyon nem mindegy hogy eladáskor úgy néz ki mintha a kutyád szájából rángattad volna elő, vagy karcmentes. Ez egy használt telefonnal az egyik legfontosabb tényező eladáskor.
Ami pedig ezeket az újságírós-reviewes telókat illeti: volt anno egy N97-es a kezeim közt ami mindössze 7 tesztelőt járt meg, de külsőre olyan lestrapált volt hogy az utolsó tesztelő már értékelhető képeket sem tudott róla készíteni...no comment. Persze, tisztelet a kivételnek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Ukrajnai háború
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- PlayStation 5
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akvarisztika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...