Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo #30 üzenetére
Nem, de ahogy most próbálgattam, rájöttem!
A tabek sorában, a jobb oldalon a listagombot változtatja meg, és a régi lenyíló lista helyett jön be az összes tab előnézeti képe. -
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo #28 üzenetére
Ezt szerintem a browser.ctrlTab.previews egyedül is megcsinálja. De a browser.allTabs.previews engedélyezése és letiltása között nem veszek észre változást...
-
Male
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
Ez az előnézet a Win7-es tálcán is működni fog végre? Az IE8 megjeleníti ott a tabokat, a mostani FF nem, és eléggé hiányzik...
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
tudom, láttam már. csak gondoltam, beszólok.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #15 üzenetére
igen, de a tárolóból egyszerűbb a frissítés is, mert jelez, ha van. nem kell külön ellenőrizni.
és külön köszi az aláírást. azért nem vettem magamra.
-
Kobe
veterán
válasz
WonderCSabo #10 üzenetére
miért hasonlítgassa ? ez valami evolúciós kényszer ? Akinek gondja volt a sebességgel az már régen átpártolt chromera, és elvesztette a fierfoxba vetett bizalmat....sokan nem azért akarnak használni egy programot, hogy majd vmikor a jövőben lesz egy jó verziója. megjegyzem a sebesség megvolt a régi verzióknál, a 3.0.15 szar volt, mert sok oldalt kapcsolódási hibát kiirva be sem hozott, a 3.5 lassú, akkor ennyi baki után miért a 3.6tól várjak csodát ?
-
cousin333
addikt
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
"Ez a Ctrl-Tab előnézet műxik vkinek? Nálam nem." [link]
"Viszont a főlek külön folyamatként futtatásánál le vannak maradva..."
Szerintem ezt azért nem 2 perc beletenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik
- Mobil flották
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest