- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cousin333 #25 üzenetére
semmi verseny nem volt. igazából egy kicsit elcsodálkoztam azon, hogy (bár ezt nem írtam bocsi), hogy mikor az Operát önmagában indítottam, gyorsabban töltött, mint az FF, mikor meg egyszerre a kettőt, akkor az FF előbb töltött be. Az Opera meg azért volt alapon mert egyáltalán nem ismerem, és nem volt kedvem semennyit eltölteni a keresés/beállítással. de nem ez volt a fő bajom, de azt leírtam. így töröltem.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
tudom, láttam már. csak gondoltam, beszólok.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #15 üzenetére
igen, de a tárolóból egyszerűbb a frissítés is, mert jelez, ha van. nem kell külön ellenőrizni.
és külön köszi az aláírást. azért nem vettem magamra.
-
törölt tag
Ubuntuban mozilla daily ppa tárolóból már a 3.7a1 is telepíthető.
Operat nem használom. De most felraktam, megnéztem, mennyire gyors. Ugyan azokat az oldalakat nyitottam meg, mint az FFben. Elsőre gyorsnak tűnik. Ezután egyszerre indít FF és Opera: az FF tölti előbb az összes ablakot, bár AAdblock+flashblock+noscript van, az Opera meg alapbeállítások.
DE NAGYON NEM TETSZIK, hogy:
1. külsőben egyáltalán nem azonosul az Ubuntu külsejével - kék színű legördülő menü>broáááá
2. az Opera oldaláról letöltött csomag telepítésekor kérdezés nélkül egyből berak két plusz tárolót, nyilván, hogy frissíthesse magát. Ez utóbbi törekvés dicsérendő, de erre az önbetárazódásra semmi jel nem utal a honlapon, és ne tegye, ha nem kérdezte, és nem engedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest