- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szerinted az jobban kihajtja azt a vga-t, mint az 5200+ procid?
Az én magánvéleményem szerint csak pénz kidobás. Azt az 5200+ -ot is lehet húzni, nem csak az intelt.
Most raktam össze egy ilyen gépet, irodába, de azért kipróbáltam a 10% tuningot amit a fenomenális asus lap nyújt autómata üzemmódban!
Lazán ment 13x220-on ráadásúl a két 1gigás samut sem kellett visszaosztani.
Persze, van aki megteheti, de én nem ugrálhatok gyerek, és feleség mellett!
-
rollins
őstag
Mondjuk én is akartam valamivel gyorsabb cpu-t. Úgy volt hogy 5600+ X2 lesz, de ahogy számolgattam az +14k, akkor inkább +20k és Intel E4300 és P35. Közrejátszott az is hogy az előző am2-es Giga. lapomhoz nem lett am2+ bios. Ezen bosszankodtam is, aztán mérgemben Intel lett belőle. Pedig nem lett volna olyan rossz dolog később egy jobb Phenom. Fura helyzet lesz itt ha igaz a Nehalemmel. Intel az Amd úttörő (saját ill más cégék közös) fejlesztéseihez hasonló fegyverrel vág ismét keményen majd "vissza". Ezt csak innen onnan elcsippentett infomorzsák alapján gondolom. Valahogy nem akarom elhinni, hogy az Amd esetleges tisztába rakása után, ne tudna majd lépést tartani.
-
Bundás22
őstag
egyetértek
én is dettó így érzek
[link]
10 másodperc alatt végez
az én procim 35 sec alatt, pedig 5000+(2,64 ghz) teljesítményű
tiszta dinoszaurusz az x2-es emellett, matuzsálem gépem van
mindegy így is gyors , de szvsz ha már váltok akkor már egy "sokkal" gyorsabbra(wolfdale), nem pedig egy "némileg" gyorsabbra (phenom) váltok, hiába négymagos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest