Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szerinted az jobban kihajtja azt a vga-t, mint az 5200+ procid?
Az én magánvéleményem szerint csak pénz kidobás. Azt az 5200+ -ot is lehet húzni, nem csak az intelt.
Most raktam össze egy ilyen gépet, irodába, de azért kipróbáltam a 10% tuningot amit a fenomenális asus lap nyújt autómata üzemmódban!
Lazán ment 13x220-on ráadásúl a két 1gigás samut sem kellett visszaosztani.Persze, van aki megteheti, de én nem ugrálhatok gyerek, és feleség mellett!

-
rollins
őstag
Mondjuk én is akartam valamivel gyorsabb cpu-t. Úgy volt hogy 5600+ X2 lesz, de ahogy számolgattam az +14k, akkor inkább +20k és Intel E4300 és P35. Közrejátszott az is hogy az előző am2-es Giga. lapomhoz nem lett am2+ bios. Ezen bosszankodtam is, aztán mérgemben Intel lett belőle. Pedig nem lett volna olyan rossz dolog később egy jobb Phenom. Fura helyzet lesz itt ha igaz a Nehalemmel. Intel az Amd úttörő (saját ill más cégék közös) fejlesztéseihez hasonló fegyverrel vág ismét keményen majd "vissza". Ezt csak innen onnan elcsippentett infomorzsák alapján gondolom. Valahogy nem akarom elhinni, hogy az Amd esetleges tisztába rakása után, ne tudna majd lépést tartani.
-
Bundás22
őstag
egyetértek
én is dettó így érzek
[link]
10 másodperc alatt végez
az én procim 35 sec alatt
, pedig 5000+(2,64 ghz) teljesítményű
tiszta dinoszaurusz az x2-es emellett, matuzsálem gépem van
mindegy így is gyors , de szvsz ha már váltok akkor már egy "sokkal" gyorsabbra(wolfdale), nem pedig egy "némileg" gyorsabbra (phenom) váltok, hiába négymagos
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Socket AM4
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lazán ment 13x220-on ráadásúl a két 1gigás samut sem kellett visszaosztani.