- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nem értek hozzá, akkor 7-es.
Roaming: nem egy kategória, ezt tudom, de engem akkor is kiszolgál az alsó-középkategória droidja mókolás nélkül, főnökömet meg azzal hergelem, hogy tegnap este nem töltöttem a telót, így majd ma kell, mikor az övé már délben éhezik. Komolyan, csak kicsivel többet megy töltő nélkül, mint Párom döglött akkus notija!
-
Giovan!
addikt
Így van, én például a WP-al szívtam meg iOS-re váltás előtt
csizo13: Az vásárlók nagy része szerintem sem foglalkozik különösebben a testraszabással és a mókolással, ahogy a dobozból kivette, úgy használja. De ez egy szakmai fórum, itt kicsivel nagyobbak a felhasználói igények (vicces is lenne ha nem így lenne).
-
Postas99
őstag
Nem volt az rossz, csak a jobb agyféltekés emberek nem értettek hozzá.
Az MS meg magát szúrta t.kön azzal hogy egy halom be nem váltott ígérete volt, a fejlesztés pedig szar volt.Felesleges összehasonlítani a két rendszert.
Volt ilyenis olyanis...
Cégesként 4 hónap után dobtam vissza a 6s-t.. A rendszer annyira béna megkötésekkel teli, hogy csak olyanok veszik akik igazán nem is dolgoznak vele.
Csak példaképp: 2018-ban is még mindig egy béna külső program kell a szinkronizációhoz, képek letöltéséhez a telefonról. (hagyjuk a netes bullshitet hogy azért van a net.. Kábel..uraim kábel
Email-ben nem tudsz csak limitált darab számú képet küldeni, és még sorolhatnám.Tipikusan azok váltnak doridról IOS-re akik a gagyi doridos telefonokkal megszívták, laggolt lassú volt..
Aztán verik a mellüket hogy f.s a droid.
Sajnos a kimutatás meg végképp hibás.. hisz hiányzik a pontos megjelölés hogy milyen készülékről váltottak.
Ennek fényében ez nem több mint a számokkal való vagdalkozás. -
Gábor-KJ
őstag
Kizárt hogy két platformon bírsz élni egyugyanazon időszakban.
Nekem legalábbis fél napig sem ment - főleg, hogy az Apple annyira degenerált lett az utóbbi időben, hogy az már vállalhatatlan.
Pedig Apple számítógépet használok 8 éve, de valószínűleg már nem sokáig... (Sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest