- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Ironikusan értettem, én veled értek egyet.
Viszont azt figyelembe kell venni, hogy az MS egy profitorientált cég, ami elsősorban azt tartja szem előtt, hogy minél több emberhez eljuttassa a terméket, ehhez pedig az kell, hogy a lehető legegyszerűbb legyen. Viszont a túlzott leegyszerűsítésnek meg van egy ára, ami a felhasználói tudatosság hanyatlásában, ezáltal a kártevők térnyerésében mutatkozhat meg. Ezt elkerülendő még erőteljesebben oda fognak figyelni a biztonsági résekre, ami összességében mindenkinek jó, annak is aki tudatosabb, és esetleg filmnézésen és Facebookon kívül másra is használja a gépet.
Talán a legjobb egy Windows Lite lenne, amiben lehetne bőven látványelem, meg funkcionális ultraminimalizmus, és tényleg csak alapvető multimédiás és közösségi szájtos-emailezős tevékenységre lehetne használni, és mondjuk negyedannyiba kerülne, mint egy tejlesértékű Win. Hogy igény lenne-e rá nem tudom, végül is most is ebbe az irányba haladunk, minden másra ott a Linux vagy akár sokak szerint munkára kiváló Mac.
-
obligat
senior tag
nagyon egyetértek. google toolbar, chrome a google-től, ask toolbar, bing toolbar, legyen-e a kezdőlapom xyz.html?, akarom-e a farkam növeszteni, egyek viagrát még zsíroskenyérhez is, és ezek csak a szalonképesebb motyók, amiket "elrejtenek" a telepítőkben.
a legnagyobb fájdalmam még mindig az, hogy egy uninstall után, ablakos rendszerben több szemét marad, a lemezen(könyvtárszerkezetben) és a registryben, mint vihar után a vágóhídon.
épp ezért bármilyen win egy nagy béta marad a szememben. -
Kormi76
aktív tag
Ez jó ötlet!
De nyilvánvaló, hogy abban van változás, ami minél látványosabb, ami hasznos is lenne esetleg, növelné a funkcionalitást, az ma már nem menő.
Anno még a vista (longhorn) idejében volt szó a WinFS-ről, azóta is NTFS van. Win8-ban vajon lecserélik a több, mint 10 éves fájlrendszert? Legalább start menü helyett lesz egyszerű kereső, nehogy valaki eltévedjen a rengeteg funkció között, végül is haladunk-haladunk.
-
priti
addikt
A legnagyobb baj, hogy ezzel elérték, hogy igazából már nem is érdekel, hogy éppen hová tették. Gondoltam tojni rá, igen ám, csak aztán ha ne adj Isten érintőkijelző elé kerülök akkor meg jön a világégés, mert ott pöcsölök, mint aki most látja életében először a számítógépet. Szóval tele a répa, mert a végén csak kénytelen vagyok szocializálódni és dodzsemre váltani, de bazira nem akarózik.
-
moonman
titán
ezzel a "gyakorlott felhasználó" dologgal mindig úgy voltam, hogy ha valaki power usernek gondolja magát, akkor viselkedjen is úgy és talája fel magát. minden funkció elérhető, csak úgy, hogy a kezdőknek/bénábbaknak is könnyebb legyen.
vicces, hogy egy-egy nagyobb változásnál mindig az ún. "power" userek sírnak a leghangosabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest