Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én azért nem értem mit rugozol rajta mert rengeteg helyen meg van teszt. MAval sztem évek óta komoly probléma, hogy egy "szerintem jó/rossz" tetsztet tolnak. MIndegyik cikkírónak más a jó/rossz. A teszteket nem lehet hasonlítani. Egy uazt fényképezzük uolyan fényviszonyok közt vagy legalább egy uazt fényképezzük teszt sincs. (Amivel pl kamera vmennyire hasonlítható) Nincs érdemi aksi teszt csak az 1napot vagy 1.5napot nyomkodva kibír. Audiora szerintem jól szól.....
Lehetetlen összevetni készülékeket nincs nagy érdemi része. Hobbinak megnézni jó az írásokat de érdemileg nagyon necces.És MOon még mindig ők talán a legjobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És miért érkeznek a hivatalos csatornákba sokkal később az új termékek? Miért a Xiaomi-ra jellemző ez a jelenség a leginkább?
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest