Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
pintermiki
csendes tag
Én akkor szembesültem azzal, hogy milyen pofátlan és brutális módon túlárazzák a magyar vállalkozások a műszaki cikkeket, amikor 2007-ben fényképezőgépet vásároltam magamnak. 112-120 ezer környékén lehetett itthon kapni, Franciaországból 3 nap alatt leszállították egy online shopból 63 ezerért! (Sajnos már nem emlékszem a bolt nevére, de akkoriban nagyon futott, sokan rendeltek onnan). Na, azóta kerülök minden magyar műszaki vállalkozást, pofátlanul túlárazzák a termékeket, csak külföldről rendelek elektronikai eszközt, legyen az mikró, tv, mosógép - bármi. Sokszor egyszerűbb behozni Szlovákiából (pl Légkondit, mert ott nem szemétkednek az emberrel a kötelező beszerelés ráerőltetésével) mint itthon megvenni bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És miért érkeznek a hivatalos csatornákba sokkal később az új termékek? Miért a Xiaomi-ra jellemző ez a jelenség a leginkább?
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest