- Mobil flották
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- iPhone topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
pintermiki
csendes tag
Én akkor szembesültem azzal, hogy milyen pofátlan és brutális módon túlárazzák a magyar vállalkozások a műszaki cikkeket, amikor 2007-ben fényképezőgépet vásároltam magamnak. 112-120 ezer környékén lehetett itthon kapni, Franciaországból 3 nap alatt leszállították egy online shopból 63 ezerért! (Sajnos már nem emlékszem a bolt nevére, de akkoriban nagyon futott, sokan rendeltek onnan). Na, azóta kerülök minden magyar műszaki vállalkozást, pofátlanul túlárazzák a termékeket, csak külföldről rendelek elektronikai eszközt, legyen az mikró, tv, mosógép - bármi. Sokszor egyszerűbb behozni Szlovákiából (pl Légkondit, mert ott nem szemétkednek az emberrel a kötelező beszerelés ráerőltetésével) mint itthon megvenni bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Mobil flották
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest