- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Éledezik a Nokia? Még ilyen fejlesztéseket!
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Pikkolo^^
addikt
Végre nem egy Nokia szapuló hír
-
vakondvok
tag
A reklám elég béna, de a telefon nem rossz
-
-
ramrit
tag
Jó sok vadászpilóta van itt a fórumon:-)
Komolyan nektek vagy annyira jó a szemetek vagy csak szőrszálhasogatás minden alkalommal emiatt a felbontás dolog miatt. Mindig leírjátok a pentilét,pedig szinte hibátlan bármilyen élethelyzetben.felecsd'el
-
legiaap
félisten
A 800-as lumiának nem ue. a kijelzője van, csak méretben van eltérés?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
=Mentor=
őstag
Na ezek után mondja valaki, hogy a Nokia le van maradva és nem innovatív
-
G-Guts
aktív tag
Amikor az SGS kijelzőjét hasonlítottam össze az SGS 2 rgb kijelzőjével, azt vettem észre, hogy talán az SGS 2-nek egy kicsivel szebb a képe.
Nem egy embertől láttam/hallottam már azonban, aki azt mondta ill. írta, hogy a pentile mátrix samoled kijelzők rosszak, de szerintem aki ilyet állít az vak vagy csak szimplán elmeháborodott idióta. A pentile mátrix samoled kijelzőnek is gyönyörű képe van. Igaz vannak szebb kijelzők is, de azért még erre is rá lehet mondani, hogy fantasztikus a képe.
A Nokia Lumia 800 kijelzőjéről pedig az a véleményem, hogy teljesen jó már annak is a képe.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Én nem az aktuális divatot követem, nekem mindig is a ppi volt a fétisem, ezért vettem anno Bladet. És vicces, hogy még ma is alig lehet olyan telefont kapni, akár többszörös áron is, amit egyáltalán mellé lehetne tenni, mind ppi-ben, mind színvilágban (ennek ellenére sokan szidják a Blade kijelzőjét, azok biztos rosszat fogtak ki).
-
Gusztáv
addikt
-
Obi Wan
tag
a eklámban szereplő nevét.címét,mobil és lakcimet nem tudjatok veletlenul??? nagyon erdekelne
Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
DroppaB
csendes tag
Én C7et is használtam.. Na abban is ClearBlack volt, ami tényleg sokat számított, mert amikor már a Galaxy S-t nem lehet látni napfényben, akkor a Nokia még mindig tök jól üzemel... Most éppen Lumia 800-am van, amiben ez megint benne van, de az nekem tükröződik. Nem nagyon, csak egy kicsit
tsaabeka.com, Xperia S
-
Tigerclaw
nagyúr
Egy kijelzővédő fóliába nem fér el egy polárfilter, hogy utólag fel lehessen okosítani más telefonokat is?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Egy polárszűrős (nap)szemüveg önmagában is csökkenthetné a kijelző tükröződését?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Mr.Csizmás
titán
na, észrevették hogy a fotózásban használt CPL szűrőt lehetne máshol is használni?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
vicze
félisten
Ezt nem az N8-ban mutatták be véletlenül?
A reklám se egy mai darab.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Reklám gagyi.
Zene zsír.
Halál a sminktükör kijelzőkre!
Stallone-től lopva: "Ha nem tükröződésmentes kijelzőket használsz,nem érdemled meg,hogy férfi légy!"[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Воланд
titán
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Moleman
addikt
A Nokiák is pentile-osak, nem?
-
Воланд
titán
-
ldave
félisten
Most ez már valami új ClearBlack, vagy ugyanaz a technológia ami már a 1 éves S^3 modellekben is van?
A Slime draws near! Command?
-
d.salvatore
tag
nagyon baba Ott a pont!
Apple iPhone 5S White 64GB - iOS 7.1.2
-
törölt tag
"A tükröződésmentes kivitelének"
VÉGRE! végre megjött az esze egy gyártónak és megcsinálja a "matt" kijelzőt újra. minden telefonba kötelező jelleggel matt kijelzőt pakolnék, meg notikba is. illetve nem csak a kijelzőt mattítattnám, hanem az összes burkolatot is.
-
Lacces
őstag
Ez csak az amcsi verzióra érvényes?
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest