- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Hol volt a felsőbbrendűség? Sok volt a rejtett alany (én) a mondatokban. Csak fejcsóválással tudom fogadni a hozzászólásaid ismeretében, hogy jelen kinyilatkoztatásod alapján abszolút hidegen hagy a cég üzleti teljesítménye. Ellenben mivel az anyagi helyzetüktől nagyban függ hogy milyen termékeket állítanak elő (vagy hogy egyáltalán állítanak-e bármit is elő), így közvetlenül is érint.
Mit rúgtak fel? Saját architektúra helyett pc piaci szereplők, mint beszállítók (Intel CPU, x86-64, AMD videókártyák), Bootcamp (egyéb operációs rendszerek támogatása), Adobe szoftverek szoftverek szándékos mellőzésének megszűnése (az "árulás" emlékeként), 4" (az "ideális" 3,5 helyett), 7" iPad, töltelékmodellek (iPad Air, habár vitathatóan, de MacBook Air, az iPhone 5-tel hardverileg azonos 5C).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Háztartási gépek
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest