Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
válasz
üzenetére
Főleg mint írtad nem kell együtt élned az IOS egyik hátrányával! Hát nem tudom engem nem vág földhöz még ha hátrány is lenne bár nekem úgy tetszik ahogy van. A másik dolog meg hogy ez nem hátrány hogy neked nem tetszik,akkor veszel olyat ami tetszik neked,akkor lenne ez hátrány ha muszáj lenne ezt megvenned,de választhatsz kedvedre amilyet szeretnél. Szóval még mindig ott tartunk hogy ember függő kinek mik az igényei, kinek mire van szüksége mit vár el egy telefontol! Ha te csak telefonálni akarsz az összes jó, ha számít a nagyobb kijelző alapból kilőve az IPhone, ha neked a kamera megapixele számít megint kilőve az IPhone! Viszont ha olyan dologra vágysz ami az IPhone-ban van és androidban nincs akkor meg esetleg azt választod vagy megtanul az ember kompromisszumokkal együtt élni. Sajnos nem tudunk saját magunknak egyedi telefont legyártani.

-
Cyberpunk
félisten
Kezelőfelület. Nekem pont az iOS egyszerűsége tetszik. Nincs igényem agyontémázgatni, csak használni akarom.

-
törölt tag
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez nem magyarázat arra, hogy nincs irányelv az ikonok egységességére. Ezt nem fogod tudni megmagyarázni semmivel, mert nem lehet. De mint írtam, ez csak egy apróság a sok más érvem közül, hogy miért nem tudnám elképzelni, hogy droidom legyen.
Ha nem lenne iOS, akkor WP-t használnék. A droid nem opció számomra.
-
törölt tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Kit erdekel a Store? Nem azt nezem, hanem a telefonom (lasd fenti kepek). OS sem irrelevans, tekintette a kinezetre (ugye errol beszelunk). Egyforma szinu es atlatszo noti es nav bar (KitKat). Tudom, megint jon egy banalis ellenerv, szoval elore jelzem, hogy feladom.
Aztan lehet nem birom ki, mint ahogy most sem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem, ez egy icon pack. De miért is kellene a gyári icon sort használnom? Azért mert iOS-en nem lehet változtatni? Nem kell együtt élnem az iOS egyik hátrányával Android-on. Ráadásul a linkelt képen az OS egy Jelly Bean. Nem visszanézünk, hanem előre (KitKat). Jó veled úgy vitatkozni, hogy tudom, hogy igazam van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Újra beleolvastam a topicba, nagy hiba volt. Tévhitek tömkelege, értelmetlen viták egyvelege.
-
floatr
veterán
Teljesen más a felépítése, ezért semmi értelme hasonlítgatni. A memória meg a rendszerek közti különbség miatt van, de a vicc, hogy még így is lényegesen olcsóbb.
De már említettem, hogy akkor nézd az árát és a véleményes kompromisszumot. Nem ugyanaz. Amúgy meg mindegy, azt szereted, amelyiket akarod, de sokan nem akarják érteni, hogy miért veszít teret az Apple, pedig kiböki a szemét az embernek.(#276) r3dsnake
Lassan kéne már mutatni egy vírusos droidot,mert ez is olyan, hogy mindenki beszél róla, de senki sem látta. Mármint olyanra gondolok, ami nem rootolt, és nem használ kínai alkalmazás"boltot". A kép meg nem "droid", hanem egy 2-3 éves samu felület ikonjairól szól. Sony, Moto, GPE, mindegyik saját ikonkészletet használ.
De tényleg ezen kell rugózni? Ikonok színein, meg formáin? Már csak ezért biztos megéri az árát...
-
Én fél éve költöztem át SGS-ről iP5-re és pik-pakk ment minden. Google contacts-os integrációt kb 2 perc volt megtalálni a neten.
Az egyetlen amivel (a mai napig) szívok, az a fájlkezelés abszurditása - ftp kliens által letöltött fájlokat nem lehet "egyből" megnyitni, hanem egyesével át kell küldeni a videolejátszóra. Ez gyakorlatilag fájlmásolás az egyik app-profilból a másikba, ami egyrészt időigényes (fél-egy gigás fájloknál már majd egy perc), másrészt feleslegesen foglal dupla helyet a fájl a telefonon. Ráadául azokra a fájlformátumokra, amire nincs beregisztrálva a fálküldés, ott még pluszban trükközni is kell (pl dropbox beiktatásával). -
PB
tag
Érdekes tapasztalat, még sosem költöztem Androidról - iOS-re. 2 hete megcsináltam Anrdoid 4.1.x ről BB 10-re migrációt , kb 10 percet vett igénybe a fiókok szinkronja, mindent megtaláltam utána. Képeket , zenéket még lusta voltam áthozni. Itt valami usert sejtek a cikk írónál. De tovább nem offolok, van BB fórum is

Valahogy sántit nekem hogy egy iOS 6 -ot futtató iPhone 4et (relased in 2010) olvashatunk, mikor gondolom a nagy többség 7esen van akinek hasonló telefonja van, újabb modellekről nem is beszélve. Szerintem ez így önámítás, de mivel úgyis marad a droidnál, valószínűleg mindegy is.
-
UFC
aktív tag
Nem hátrány származik belőle csak nagyából azonos teljesítményről beszélünk tesztekben és éles használatban. Pl te veszel egy 4 magos gépet 2gb rammal én meg veszek egy 2 magos gépet 1 gb rammal és alig van különbség. akkor nálad valami gond lehet hiszen jóval gyorsabbnak kéne lenni-e de nem az mert nincs megfelelően optimalizálva
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
MichaelSD
üzenetére
Ha hülyeségeket telpítesz Iphoneon is kaphatsz vírus.
- Nem.A 4"-os iPhone 5 is nagy, szóval kell a "kis" kijelző.
Ez ízlés. Neked jó, másnak nem.
- Tény.Olyan legyen az ikon amilyet a felhasználó szeretne. Kit édekel, hogy neked vagy nekem mi tetszik.
- Látom továbbra sem értitek mi a bajom az ikonokkal. Az iOS-en tökéletesen ugyanolyan formájú az ÖSSZES létező ikon. Pontosan ugyanúgy kerekített négyzetek. Itt egy droidos TW felület: KÉP Ahány ikon, annyi forma.Ha csak az Gs adataidat akarod menteni, akkor új telefon be, egy sync és kész. Ha a appokat akkor van kismillió backup program amivel az egész telól lemenhető és visszajátszható egy másik telefonra.
- Csak roottal van backup. Tényleg mennyivel igényesebb megoldás, mint az iOS-é. iOS-en 24 óránként, ha wifin és töltőn van a teló, megy fel a felhőbe a komplett mentésed. Semmit nem kell csinálnod hozzá, hogy mindig up-to-date backupod legyen. Ha netán elhagyod/ellopják a telót, akkor is mindened megvan anélkül, hogy mentettél volna valaha.
-
Lacy6
senior tag
Látom érvelés nem megy, csak a személyeskedés. Az a baj, hogy annyira elvakult vagy hogy nem látod a lényeget. Nagyon sok érv h miért NE vegyél iPhone-t, de ennek ellenére nagyon magas az ára, mert a régi időkből megmaradt h luxusmárkának kell tekinteni rá. Ma már nagyon kevés az az érv h miért vegyél iPhone-t de az ár megmaradt magasnak.
A sebesség tesztekről annyit, hogy valóságban mind2 gyors telefon. Az meg hogy dupla olyan erős hardver van benne miért zavar? Nem értem....
Hasonló mikor azt mondják, hogy persze hogy tovább bírja a lg g2 mert 3000 mAh-s akksi van benne! Bezzeg az iphone 5s-be csak 1560 mAh-s és így se annyira rossz.
De kérdezem én: Milyen hátrányom származik abból hogy egy erős hardver vagy erős akkumulátor van a készülékemben? -
bunfi
őstag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Okosan telepíteni, hogy ne kapj vírust? Igényes rendszer.

Ha hülyeségeket telpítesz Iphoneon is kaphatsz vírus.Nem kell ahhoz feltétlenül hülyeségeket telepíteni. A rendszer biztonságába vetett (egyébként nem alapok nélküli) hit miatt kevésbé gyanakvóak a felhasználók egy hitelesnek tűnő, valódi tanúsítványhoz megszólalásig hasonló tanúsítvánnyal rendelkező appok, konfigurációs fájlok felé. Ezért habár az Android ebből a szempontból sem eszményi, de legalább ott a felhasználó rendelkezik egy kis egészséges gyanakvással. Ezért van az, hogy a BB-t hardcode törték fel (nem Android, csak szemléltetésképpen jegyeztem meg), míg az Apple termékeknél inkább a social engineeringet részesítik előnyben. Persze alapvetően édes mindegy, mivel minden kommunikáció így vagy úgy de lehallgatható, és tekintve az utóbbi idők NSA és egyéb botrányait, valószínűleg le is hallgatják és tárolják.
-
MichaelSD
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Teljesen értelmetlen beszélgetés, de jól esik...

Ha hülyeségeket telpítesz Iphoneon is kaphatsz vírus.A 4"-os iPhone 5 is nagy, szóval kell a "kis" kijelző.
Ez ízlés. Neked jó, másnak nem.Az iPhone értéktartóbb, hosszabb távon olcsóbbra jössz ki vele. (Mint írtam én se 200k-t adtam a telóért, de 1 év után +10e-vel tudtam fentebb váltani. Csináld meg ezt droiddal.)
Az hogy találtál egy balekot, nem jellemző még iPhonennal sem. Ügyes voltál. Mások addig használják a telefonjukat amíg szét nem esik.Az ikonok legyenek teljesen ugyanolyan formájúak. Tökmindegy, hogy csak szögletes, vagy csak kerek, de ne összevissza. Legyen egyféle és kész. (Mint iOS vagy WP)
Miért is? Olyan legyen az ikon amilyet a felhasználó szeretne. Kit édekel, hogy neked vagy nekem mi tetszik.Sok sikert a mentésed átviteléhez másik telefonra. Komplett készülékváltásról beszéltem iOS esetében. Az iPad-re is felmegy az iPhone backupod. Nem szabályozható a privacy egyesével, ez biztos.
Ha csak az Gs adataidat akarod menteni, akkor új telefon be, egy sync és kész. Ha a appokat akkor van kismillió backup program amivel az egész telól lemenhető és visszajátszható egy másik telefonra. -
dnelb
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Viszont ha rootolsz, akkor az ikonok is, a mentés is meg a szabályozás is megoldható. Csak tudom nálatok a root az máglyára való dolog, így nem számít. Persze ha csak alap rendszert nézünk akkor igaz amiket írtál, dehát ezért android hogy rootoljuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadkörte
üzenetére
A stabilitás rendben van akkor.
A home gomb kell!!nééégy!4
A 4"-os iPhone 5 is nagy, szóval kell a "kis" kijelző.
Az iPhone értéktartóbb, hosszabb távon olcsóbbra jössz ki vele. (Mint írtam én se 200k-t adtam a telóért, de 1 év után +10e-vel tudtam fentebb váltani. Csináld meg ezt droiddal.)
Az ikonok legyenek teljesen ugyanolyan formájúak. Tökmindegy, hogy csak szögletes, vagy csak kerek, de ne összevissza. Legyen egyféle és kész. (Mint iOS vagy WP)
Sok sikert a mentésed átviteléhez másik telefonra.
Komplett készülékváltásról beszéltem iOS esetében. Az iPad-re is felmegy az iPhone backupod.
Nem szabályozható a privacy egyesével, ez biztos. -
bunfi
őstag
Szreintem teljesen értelmetlen a hardverkiépítés/számítási teljesímény függvényében vizsgálni a sebességet. Pár hozzászólással ezelőtt írtam, hogy egyenhardver-egyenszoftver. Ami azt jelenti, hogy van pl. az iOS 7 esetében van 5 fajta iPhone, amire optimalizálni kell. Habár bizonyos problémákat még az Apple fejlesztői sem voltak képesek áthidalni, mert nem sikerült minden funkció támogatását megoldani (például filterek a fényképekre, AirDrop, panorámafotók vagy épp Siri a 4-re). Viszont az Android egy nyitott platform és a hardverek annyira szokszínűek lehetnek (és sajnos azok is), hogy alapvetően képtelenség iOS szintű optimalizációnak még csak a közelébe is érni. Ebből következik, hogy ha adott hardverre fejlesztik a szoftvert, akkor radikálisan csökkenthető az erőforrásigény. Így szinte magától érthetődő, hogy legalább ugyanazt a sebességet illik hozni az iOS-t futtató készüléknek, sőt.
-
UFC
aktív tag
És zárjuk le ezt a vitát! Neked az androidos telók jönnek be az vállt be neked? Igen
Akkor semmi gond csak nem kell szidni a másikat. Nekem az IOS és vele együtt az IPhone vált be úgy hogy volt S2,S3,S4 HTC ONE-om és Nexus 5 és LG G2 is volt a kezemben és most akarok visszaváltani IOS re mert nekem az fekszik jobban stabilabb gyorsabb hosszú távon(számomra)!Nincs azzal baj hogy te mit szeretsz csak akkor fogad el ha mi az Apple-t szeretjük. Normálisan el lehet mondani hogy mik az észrevételeid de ha valaki valamiben jobb lássuk be. Van amiben az android jobb és van amiben az IOS! Győztes sose lesz mert Ember függő kinek mi kell kinek mi tetszik!

-
floatr
veterán
Még akár igazad is lehetne, de mint ahogy a piacot látni, van igény a sokat gúnyolt tepsikre. A samu, LG, Sony tepsijeinek önmagukban nagyobb piaca van, és ez csak a jéghegy csúcsa, ami még így is sokszor féláras az Apple cuccaihoz képest. De ha meg így érzed, akkor meg életképes az a teszt, amikor egy Moto G hagyja állva az i5-öt.
A gyerekes résszel meg épp azt akarom elmagyarázni, hogy mire tudatosulnak a (nem 5 hanem ) tizenéves gyerekben az elvárásai a telefonnal kapcsolatban, addigra már nagy eséllyel be van állva irányba, teljesen Apple-idegen szempontjai lesznek, és igen: a testreszabáson, a kezelésen és a változatosságon fog elúszni minden, nem a vélt tizedmásodperces előnyökön, meg az ökoszisztémán.
Az árának a tartósságával kapcsolatban meg az a véleményem, hogy finoman szólva nevetséges a 4S ára, pláne a G2 mellett. Ha százalékosan nem is feltétlenül, de összeg szerint az is fogja ennyire tartani az árát.
Azt vettem egyébként észre, hogy az utóbbi időkben a tabletvásárlások kezdik okafogyottá tenni a prémium telefonok vásárlását. Ha valami űberbrutál processzigényes alkalmazást használnál, akkor arra sokszor alkalmasabb egy ~7-8" körüli kijelző, és szégyen vagy sem egy N5-N7 kombó ár/érték aránya sokkal jobb, mint az Apple által kínál megoldások. Ezen kívül meg már tényleg csak a végletekig szubjektív dolgok maradtak
-
UFC
aktív tag
De még mindig nem érted. Az árat oké aláírom bár csak nálunk ilyen drága máshol olcsóbb. Viszont most nem az ár volt a lényeg hanem az hogy veszel valamit ami dupla olyan erős és élesben mégsem. A másik igen az egyik 110 ami 1 év múlva már nem ér annyit, a másik meg lehet hogy kurva drága de azért tartja az árát 1 év múlva is. És ne az árakról beszélgessünk mert ez emberfüggő ki mennyit ad miért! Lehet hogy te telefonba olcsóbbat veszel de mondjuk te 50 ezres porszívót veszel más meg 20 ért vesz ez csak egy hülye példa volt!És ha számolsz lehet hogy drága de ha egyszer el akarod adni arányosan veszít az árából. Tehát pénzednél maradsz és csak egyszer adsz ki többet érte.
-
UFC
aktív tag
Figyelj. Senki nem mondta hogy ekkora képernyőt kell belerakni. De ha már belerakták azt ne hogy már egy Dupla olyan erős hardver ne mozgassa meg. Mint írtad gyereknek nem veszel ilyet és utána ha kap mégis iphone-t a kezébe mi ez a vacak! Most az hogy egy 5 éves gyereknek meg az emberek többségének az a fontos hogy így tudja testre szabni meg úgy meg ezt tudja állítani meg azt, attól függetlenül nem biztos hogy az iphone szar mert ezt az igényedet nem elégíti ki. Aki ilyen telefont vesz tudja mit vesz. Általában az okos ember utána jár annak mit akar venni szóval ha utána járt és nem tetszik neki nem vesz olyat. tehát az elmélet hogy vacak gagyinak fogja találni bárki aki rávált az csak az illető hibája mert ha tetszik neki akkor vesz magának is egyet ha nem akkor meg ne vegyen azért hogy fúj ez nem is jó nem is tudom használni mert béna vagyok
Drágának drága oké de viszont meg is tartja a pénzét. Hardveraprón: LG G2 16GB fekete 105 ért árulják. Iphone 4S új 16GB os az 110. Persze ez semmit nem jelent de azért értékállóbb még ha sokak szerint nem is éri meg. Amíg veszik nem csökkentenek árat,akkor meg valószínűleg veszik. -
floatr
veterán
Egyrészt [link]
Másrészt van egy elég nagy probléma az egésszel, félretéve minden érzelmet a felvetéssel kapcsolatban. Hasonló a probléma, mint ami a mekivel is böki a csőrömet: a beetetés -- még egyszer függetlenül a megítéléstől. Ha veszel a gyereknek telefont, már okostelefont veszel neki. Iphone-t nem fogsz neki venni, hacsak nem pénznyomdád van (a gyerekeim osztálytársai közt van 1-2 ilyen is: apuci/anyuci 1 év után cserél, és a gyerek kapja). Szal jobb esetben kap egy minőségi androidost, és éveken keresztül annyira megszokja, mint ahogy mindenki hozzászokott a windows-hoz, a mekihez, stb.
Aztán talán egyszer a kezébe kap talán egy marhadrága iphone-t, és rácsodálkozik, hogy mi ez a vacak ennyi pénzért. Menőségi faktora már egy szintre süllyedt a prémium droidos telefonokkal (ha nem lejjebb), és bármennyire is tolja a lelkes felhasználó, technológiailag annyi többletet nem tud adni, amennyivel drágább. Ezt a részét ráadásul sokan vitatják is. -
vadkörte
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
iOS
"- stabil - Android 4.2 vagy fölötte ugyancsak
Lehet."
Nem lehet. Biztos. (normális gyártókról beszéljünk, ne a "NeKeresd" nevű gyártó "DobdEl Gyosan" modelljéről)"- Fizikai home gomb (elismerem, Samsungnál is van) - Csak a helyet foglalja, értelme 0
Nekem kell. Az érintőgomb szar."
Amíg csak fizikai Home-om volt én is ezt mondtam."- egységes ikonok formára, dizájnra, valamint egységes irányelv az alkalmazások felületénél - Az ficsőr, hogy nem lehet váltorztatni?
Minek változtatni, ha by default igényes?"
ad.1. Igaz
ad.2. Lásd egyel feljebb..."- nincsenek fölösleges elemek, egyszerű kezelés - Témája válogatja ezt andoidnál, választható
Nem. Az alap akkor is ugyanaz."
Ahol a Holo fut ott igaz, ahol egyedi felület van, ott minden, csak nem igaz."- Biztonságos, nincsenek vírusok, mivel csak a saját könyvtárukba írhatnak az appok - biztos?
Biztos"
Okosan kell telepítgetni és nem kapsz vírust..."- Nem tepsi méretben van csúcshardver, hanem 4"-on. (Amit már eleve kicsit kényelmetlennek tartok az iPhone 4/4S 3,5"-os képernyőjéhez képest) - ez csak neked előny, valaki másnak nem, kinek a kicsi, kinek a nagy, meglátjuk lehet lesz még az iphone is 5"-os.
Nekem előny. Nekem épp elég."
Szinte szóról szóra ezt mondtam, (a csúcshardvert leszámítva) amíg 3,5"-on nyomultam.
"- Gyönyörű IPS kijelzőpanel - sok droidos telónál úgyszintén! Az én telómban is.
Oké, egy pont."
Kettő pont."- Jailbreak esetén központi elérés minden tweakhez (cydia), nem kell külön mókolni semmit. - ha olyan jó, akkor miért is kell törögetni?
Nem kell. De ha akarod ott a lehetőség. (Tehát a teljesen zárt, nem piszkálható OS kapásból nem igaz.)"
A droidot sem kell törni, ha nem akarod."- A készülék értéktartó, minimális bukóval lehet egy évvel később eladni, majd fentebb váltani. - hmmm. Most nem akarok számolgatni, de abban hitben voltam, hogy aki ilyet használ nem fillérezik! Mivel már sokszor megkaptam, hogy biztos azért nem veszek ilyet, mert nem telik rá.
Hülyeség, attól, hogy iPhone-om van, nagyon fillérbaszó vagyok. 70-ért vettem az i4-et, egy év után eladtam 75-ért, majd +10e hozzáadásával váltottam 4S-re. PONTOSAN azért van iPhone-om, mert nem tudom szórni a pénzt."
Azért vesz valaki ~200E-es telefont mert nem tudja/akarja szórni a pénzt. Hmmm. Ilyen érvet sem hallottam még.Android:
"- Különböző felületek, ikonok - Na ez előny, nem pedig hátrány, minden ember más egyéniség, miért is kellene mindenkinek ugyanaz a felület?
Kerek ikon, szögletes ikon, háromszög ikon, lady gaga mellbimbó formájú ikon, egymás mellett. Igényes..."
Ha LadyGaGa mellbimbójának ikonizált változatára vágyok miért ne?
Különben meg mégis milyen legyen egy ikon?"- A backup teljes hiánya - alkalmazásadatok, wifi jelszavak, egyéb beállítások mentése van, nem elég? Akkor mondok mást: sms,ébresztők, hívásinfó, névjegyek,üzenetek, jegyzetek mind alapból menthető a mostani telómon, gyári szoftal. Mi kell még?"
Nem feltétlenül. Egyes gyártók pakolnak a ROM-ba backup programot, ami mindent ment."NEM elég. iPhone-ról iPhone-ra úgy váltasz, hogy MINDEN megmarad. (Az ikonjaid sorrendje, az összes appod, azok minden beállítása.) Konkrétan csak a serial és az imei változását veszed észre, ha betöltöd a mentésed. (Akár iTunes-ról, akár iCloudról)"
Roppant nehéz, hisz csak modellt váltasz és nem komplett készüléket...(#186) r3dsnake:
"- Igénytelen store (nagyon rossz keresővel)"
Sajnos van benne valami, ám eddig amit kerestem érdekes módon mindig megtaláltam.
...
"- Az appok rakás dologhoz kapnak hozzáférést, nem szabályozható egyesével"
Biztos?"- Felesleges homescreen (plusz egy lépés minden unlocknál)"
Kinek ez, kinek az.
A régi telefonomnál volt appdrawler, a mostanin nincs. Hiányzik? Nem. Eret vágtam a hiánya miatt? Nem."- Nincs egységes központi frissítés, hanem gyártó, régió és szolgáltatófüggő"
OK ebben egyetértünk.Nem értem! Nem vagyunk egyformák. Kinek a pap, kinek meg a lánya, kinek meg a ministránsfiú (váljék egészségére).
A víz is kiver attól, ha azt merem mondani egy topikban, hogy nekem nem jön be az Apple filozófiája, az IOS kötöttsége és inkább a robot, erre megjelenik egy rakat önjelölt hittérítő és meg akar győzni, hogy nem megfelelő a hozzáállásom.
Gyerekek! NEM KELL A RIZSA! Mindenki vegye azt, ami tetszik neki (vagy amire telik) és használja boldogan és ne dorongoljuk már le a másikat csak azért, mert nem egyforma az ízlésünk! -
UFC
aktív tag
válasz
assemble
üzenetére
Mi sem vagyunk elájulva az androidtól csak mi nem vándorolunk át az androidos részre hogy ez egy kibaszott gagyi stb! Már milliószor leírtam nincs baj az androidal neked az fekszik meg sok más embernek nekünk meg az IOS vált be! De ti csak azt tudjátok nyomni hogy akkor is szar az Apple és nem jó és fos és kicsi a képernyő és ez a baj az a baj addig úgy is reagál rá az ember! Lacy6 gyerek is 6 éves és ide jár okoskodni azt semmit nem tud szegény!
Kedves Krisztián!
Az a baj engem nem hat meg hogy a te videódban gyorsabb mert 10/8 Videóban az IPhone 5S a gyorsabb. És ha jobb is a te videódban a Nexus 5 akkor is szégyen mert max 1-2 másodpercel jobb és még mindig elfelejted hogy a Nexus 5: 4magos 2,26Ghz és 2GB ram és ezt hasonlítod egy 2 magos 1,3Ghz 1GB ramal rendelkező telóval. És a DUPLA olyan erős hardver csak néha és 1-2 másodpercel gyorsabb és több tesztben meg lassabb is. Jah és többnyire netes alkalmazásokat használsz azért veszel okos telefont szóval ott meg megint csak gyorsabb az Iphone 5S többnyire. És leírom hogy meg értsd jó telefon mind a kettő! De mást képviselnek. Most nap estig másolhatsz nekem videókat akkor is tudom hogy lassabb a Nexus 5 volt a kezemben mind a kettő hosszabb időre is. -
Fitzgerald
veterán
Wozniakot a Google is meghivta a Nexus Prime premierjere, es kapott is ajandek keszuleket, fenykepezkedett is a Google-s arcokkal. O az egyetlen, nem agymosott (ex) Apple vezeto, aki megmondta a frankot az iOSrol es az Androidrol is. Kell ennel tobb?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Sir Gunar
üzenetére
mert az teremtette meg a mostani okostelók fazonját, előtte nem ilyenek voltak, csak utána majmolták a gyártók!
Ilyet szerintem kár írni, mert még valaki előszed egy LG Prada képet amit előbb látott a nyilvánosság és előbb tudott megvásárolni mint az első iPhone-t, viszont 95%-ban ugy néz ki mint az iPhone 4 (5% hogy nincs lekerekítve a sarka és nem 1 hardvergomb van rajta hanem 3)
-
assemble
addikt
Az azert valami egeszen elkepeszto, ami a topicban az utobbi idoben folyik.
Persze varhato volt, hogy lesznek akik ha x szazezer forintot beleoltek valami cuccba, nem fogjak kibirni, hogy ne jojjenek ide megaszondani a frankot amikor valaki nincs ugy elajulva az altaluk magasztalt cuccoktol.
De hogy ez ilyen szinten tortenjen, arra azert nem gondoltam volna. Lassan at lehetne keresztelni a topicot "alma imadok onigazolo topicja"-va
Gyakorlatilag joideje masrol sem szol a topic. Meg atgorgetni is agysorvaszto... 
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
így van ez erősen szubjektív érv.
-
Fitzgerald
veterán
Ez nyilván megint erősen szubjektív, de én rettenetesen egyszerűnek, funkciókban szegénynek találom azt a rendszert. A WP ha nem is sokkal, de valamivel azért érdekesebb számomra.
Többen emlegették már itt a widgetek hiányát, a létező legegyszerűbb menüstruktúrát, nincs app drawer, minden a homescreenen van. Na, a régi LG mikrómnak is hasonló a kezelőfelülete.
És tudom, hogy a mikróval nem lehet telefonálni, de az iPhone-al meg nem lehet kaját melegíteni.
Amúgy meg ....na jó, mennem kell melózni, szép napot mindenkibe. -
Youri
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Igazából iOS-t én maximum a kenyérpirítón és a mikrón tudnék elképzelni.
miért?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Menthirist
üzenetére

-
Fitzgerald
veterán
Hogyne lenne. Én a vizet is a DroidMote-al forralom. Nem szarral gurítok.
-
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ugyan ezt gondolom én is a robotról. Bár azt lassan már a kenyérpirítóra is rárakják. Frigón már van.

-
Fitzgerald
veterán
Igazából iOS-t én maximum a kenyérpirítón és a mikrón tudnék elképzelni.
A WP nekem túlságosan egyszerű, és unalmas. Gyorsnak gyors, az tény.
A BlackBerry OS állna talán a legközelebb a szívemhez, ha alternatívát keresnék az Android helyett.
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezeket az újgenerációs BB rendszereket eddig csak videón láttam, illetve olvastam róluk. Nem volt még lehetőségem ilyen eszközt kipróbálni.
Az Ubuntu Phone is szimpatikus, de elég kevés eszközre létezik eddig. -
válasz
Cyberpunk
üzenetére
félreértés ne essék, én nem utálom az ios-t vagy a wp-t. keresztanyámnak pl wp-t ajánlottam, az ő munkájához és használati stílusához az a legmegfelelőbb. Másik ismerősnek iphone-t javasoltam. a pacemaker-emet nem kötném androidra, ugyanakkor a számomra nyújtott pro-kontra érvek mentén az android számomra fényévekkel a legjobb és legmegfelelőbb oprendszer, simán csak azért mert nem olyan zárt és limitált. ugyanakkor tudomásul veszem az ebből adódó problémákat és kényelmetlenségeket is. Szóval ha azt mondom, hogy az ios és a wp számomra túl buta és nem tud eleget, nem támadólag kell érteni, hanem helyén kell kezelni a kijelentést

-
válasz
Cyberpunk
üzenetére
a szolgáltató esetleges negatív hozzáállást sem vitattam egy percig sem, de az esetek jellemző többségében egyszerűbb telefont cserélni, mint szolgáltatót.
inkább csak példának írtam a dolgot, hogy mindennek (legalább) két oldala van!
még szerencse, hogy az iphone 5s esetén a szolgáltatómnál nincs probléma a 4g/lte eléréssel, így ez nem kizáró ok!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Menthirist
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, nem jöhet be minden mindenkinek. Régebben én is utáltam az iOS-t, de mára megváltozott a véleményem e téren. Én nekem nincsenek nagy igényeim már, a lényeg hogy működjön, nem akarok widgetezni, Androidon sem használtam őket, legfeljebb egy-kettő. iTunes nem zavar, tárhely funkcióra sincs szükségem, erre egy pendrive bőven megteszi, ami mindig kéznél van.
-
válasz
Cyberpunk
üzenetére
nekem fájó lenne a 4g/lte hiánya, viszont nem dobnám el érte a mindjárt 17 éves előfizetésemet - illetve azóta több is van, mindegyik arany kiemeltséggel -, inkább menne a levesbe az iphone, ha az én szolgáltatómról lenne szó!
r3dsnake; a csupasz kontra eltérő gyártói felület között kell, hogy időben is legyen eltérés, hiszen minden gyártó /egyaz alapra építkezik.
engem ugyan nem érint/érdekel a telenor nemtörődömsége az adott iphone típusok 4g/lte elérése kapcsán, de más típusú telefonok esetén nem kell szolgáltatós frissítés, megveszem a független 4g/lte képes telefont, és működni fog. -
Akkor még egy vélemény:
Előjáróban leszögezném hogy iOS fejlesztő vagyok, macbook pro-n dolgozom, stb. Szóval napi 8 órában legalább van a kezemben ipad, ipod vagy iphone + osx. És android használó vagyok. Többször is felajánlották hogy kaphatok iPhone-t ha akarok (nem is az alját, hanem akkori csúcsgépeket), mindannyiszor visszautasítottam. ok:
nekem nem elég.
Én szeretem, hogy vannak widget-jeim, óra, ébresztő, céges naptár, külön céges és saját levelezés, flipbook, appygamer és google music widget egyből az asztalon. már a drawerben is sokkal nehezebben találom meg a nekem szükséges appot, mivel egyszerűen sok program van a telón (100+).
Szeretem hogy magamra szabhattam a felületet, különösen nova launcher prime-mal (ahol gesztusokra is vannak téve utasítások). de ha unom, változásra vágyok, tehetek fel más launchert, rakhatok live wallpapert, stb... ettől érzetre szinte mintha új telefont vettem volna.
Szeretem hogy ha valami zenét vagy filmet akarok magammal vinni, nem kell semmit konvertálni, F5-tel felmásolok pár részt a sorozatból és kész, mindegy milyen formátum. vagy feldobom pendrive-ra, és OTG kábellel rácsatlakoztatva egyből nézem arról. Amikor utoljára néztem, ios-en mindig konvertálni kellett vagy videoapp alá tenni könyvtárba, de ekkor más nem fért hozzá.
Szeretem az opensource közösséget, hogy amikor pl syntax highlight-os kódnézegetőt kerestem ios-re, ingyen nem találtam, amit meg ingyenesként hirdettek, azok mind 5 file-t engedtek megnyitni mielőtt meg kellett volna venni őket. Vagy ugyanez osx-re képszerkesztők terén. Mindegyik vagy fizetős, vagy nagyon vissza van butítva és vízjeles. Ezzel szemben Androidra és windowsra millió ilyen van ingyen (persze ebből adódóan figyelni is kell hogy ne a bestfreeimageeditor.ru-ról szedjünk le valamit).
Szeretem, hogy ha van egy ötletem, pl hogy kellene egy app, ami általam megadott hangot ad, ha áramra csatlakoztatom az eszközt vagy ha leveszem (lehet hogy lenne gyárilag is ilyen, én egyből appot kerestem), és azonnal volt
Nagyon szeretem a Taskerhez hasonló appokat, amivel saját automatizmusokat tudok létrehozni. Ha a céges wifire csatlakozom (beértem munkahelyre), automatikusan némítsa le a telefont, de ha kimegyek ebédelni, automatikusan adjon rá hangot. Otthon este 10-kor reggel 7-ig legyen kussban, utána jöhet vissza a hang. Ha rádugok egy fülest, automatikusan dobja fel a kedvenc zenelejátszómat, mert úgyis zenét akarok hallgatni. Ugyanígy, ha nem munkahelyen vagy otthon lennék, legyen feloldózár a telefonon, míg ha ezeken a helyeken vagyok, simán unlockoljon. más legyen az esti és a nappali levélfrissítési ütem. ha bejön egy hívás, fejjel lefelé fordítva a telefont tegye le. Hazaérés alatt, ha a wifi hatótávjába kerülök, ébressze a gépet (wake on lan). Most azt akarom majd megcsinálni hogy reggel ébresztéskor szedje be az időjárás adatot, és TTS-el mondja be az aktuális hőmérsékletet.
Szóval nagyon szeretem hogy bármilyen hirtelen ötletem is támad, meg tudom oldani androidon. ios-en csak azt, amit engednek. cserébe tudomásul veszem, hogy akadhatnak problémák az általam beadottak és módosítottak miatt.
Többek között ezek miatt nem cserélném le az S2-esemet vagy a Nexus 7-emet semmilyen apple termékre.
-
turbulencia8
addikt
Tegnap izgalmasabb és viccesebb volt a topic, mára alábbhagyott a gyilokmód.

-
r3dsnake
nagyúr
A csupasz verio tovabbra sem indok, mint ahogy fentebb kifejtettem. Az i4S jelenleg minden funkciojaval rendelkezik az i5S szoftverenek, kiveve az airdrop. Ennek pedig hardveres akadalya van.
A 4G/LTE fuggetlen az iOS-tol, a szolgaltaton mulik a carrier update, amit fel is ajanl a telefon automatikusan. A telenor erre valoszinuleg azert szarik ra, mert eleve fuggetlen keszulekeket forgalmaznak.
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
inkább kapjam 3 hónappal később, de ne a csupasz verziót. nem véletlenül nem volt, és nem is lesz a későbbiekben nexus telefonom - bár lehet, hogy meg is szűnik a széria, vagy a google/samsung/intel trió áldozata lesz.
ios; nem piszkálhat bele senki, a szolgáltatók sem. tiszta sor, ezért is kapja mindenki egyszerre, ez okés, de; nincs is telenor alatt 4g/lte elérés az iphone készülékekeken, más telefonokon viszont igen! gáz...
ja, és anno az iphone 5 megjelenésekor is ez volt a helyzet a telekom esetén, várni kellett a 4g/lte frissítésre!
mindennek van előnye, de hátránya is!Cyberpunk; nagyjából úgy, mint az ios 7 az iphone 4 alatt.

-
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
ez már régen nem igaz, elég csak visszagondolni a s2-re, ami 2.5 év után is megkapta még a jelly bean frissítést; gb -> ics -> jb
a fel eves-eves késést sem látom, a 4.3 első megjelenését követően, a s4-re 3 hónap elteltével jött a frissítés, és a 4.4 hivatalos megjelenését követően is rá 2 hónapra már a második tesztes verzió van kint, a 3. hónapban jön a végleges.
a htc one még inkább, ott valamivel korábban érkezett a 4.3, és arra 4.4 is van már. -
r3dsnake
nagyúr
Par funkciot tenyleg nem kapnak meg a regebbiek, de legalabb aktiv tamogatas van. Android jo esetben kap max 2 frissitest, fel eves-eves kesessel.
Az airdropnak hardveres akadalya van, valoszinuleg a videozas kozbeni fotozasnak is. i4-nel nincs panorama (ami megoldhato kulso appal), meg filterek fotozas kozben. Ez is kivalthato. A tablazat viszont nem pontos, mert az i4S ezt is megkapta.
-
Elpresidente
tag
válasz
sirály12
üzenetére
Csatlakozom (+1):
"Továbbra sem hírdetnék abszolúlt győztest az IOS-nek is vannak érdemei az androidnak is."Az árazáshoz még hozzátenném, hogy az összes gyártó a lehető legnagyobb profitra törekszik. Ha pl. a Samsung lenne az Apple helyében, akkor olcsóbban adná az aktuális telefonját?
Az Apple szerencsés helyzetben van, mivel IOS csak náluk van, más gyártó nem tud IOS rendszerrel telefont gyártani. Ebben a helyzetben, növekvő kereslet mellett miért adná olcsóbban az Iphone-t?
Az androidos gyártók miért nem adják Iphone áron, vagy akár felette a telefonokat? Ha bevezetéskor ezt meg is teszik, akkor utána miért csökkentenek árat? Szerintem nem azért, mert nagyon kedveskedni akarnának a vevőknek, hanem mert olyan ár mellett nehéz hozni a megfelelő eladott darabszámot. -
-
floatr
veterán
Sok tesztnél fel sem merül, hogy a nexus ~3x annyi pixel mozgat, meg hogy teljesen máshogy reagál egy alkalmazás meg a rendszer a home gomb megnyomására, meg a vissza gombra. A két rendszer teljesen eltérő módon kezeli az így memóriában maradó alkalmazásokat, de ezt egy olyan embernek nehéz megmagyarázni, aki csak a home gombhoz van szokva. Másrészről meg olyan telefonokról van szó, amik közt van 100eft különbség. A vicc az, hogy egy Moto G is tud reszponzív lenni 50eft-ért, mert normálisan építették fel a rendszert, nem csak beledobálták.
Marhaságok ezek a tesztek. Meg aki erre alapozva érvel bármi mellett is...
-
-
-
róland
veterán
Eléggé mantrázod ezt a két videót. Pedig korábban magad is elismerted, hogy legalább az egyik NEM mérvadó, mivel túlnyomó részben internetes alkalmazásokra épül, aminél az átviteli közeg sebessége, hozzáférhetősége lényeges befolyásolja az eredményt.
Részemről felajánlom egy tesztben való részvételre a Samsung Galaxy SIII készülékemet. (Valószínű, a futottak még kategória egyik versenyzője lenne, hiszen a mai hardverek sokkal fejlettebbek. Ennek ellenére a készülék napi használatban nem lassú.)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Ja veszel újat.
Nem ez volt az eredeti feltevés. Frissítésről volt szó és tény, hogy a szifon is megkap mindent legalább 2 évig. Utána én is veszek másikat. 
-
Silenzio
addikt
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
A 8-cal nem ezek a tapasztalataim. Van egy Lumia 520-am, hetente újraindul. Egy hétig teszteltem a 920-at, kétszer indult újra, és teljesen megnyekkent a rendszer visszaállítástól. Mikor már 5 órája forogtak a fogaskerekek, inkább visszaadtam...
Minden bizodalmam odalett a WP8-ban, mert ez kettőből kettő - pedig a remek fotós-videós képességek miatt vettem volna Lumiát. -
JanR
addikt
Engem sem győzött meg az alma telefonja, sokan le is hurrogtak miatta. Az anyaghasználat és a minőség tényleg bámulatos, de onnantól ízlések és pofonok. Simán nem tetszik és én is butábbnak tartom az androidnál. Szóval megértem, hogy váltottál.
-
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Egyik se. Android = Nexus.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sirály12
üzenetére
iOS
- stabil - Android 4.2 vagy fölötte ugyancsak
Lehet.- Fizikai home gomb (elismerem, Samsungnál is van) - Csak a helyet foglalja, értelme 0
Nekem kell. Az érintőgomb szar.- egységes ikonok formára, dizájnra, valamint egységes irányelv az alkalmazások felületénél - Az ficsőr, hogy nem lehet váltorztatni?
Minek változtatni, ha by default igényes?- nincsenek fölösleges elemek, egyszerű kezelés - Témája válogatja ezt andoidnál, választható
Nem. Az alap akkor is ugyanaz.- Biztonságos, nincsenek vírusok, mivel csak a saját könyvtárukba írhatnak az appok - biztos?
Biztos- Nem tepsi méretben van csúcshardver, hanem 4"-on. (Amit már eleve kicsit kényelmetlennek tartok az iPhone 4/4S 3,5"-os képernyőjéhez képest) - ez csak neked előny, valaki másnak nem, kinek a kicsi, kinek a nagy, meglátjuk lehet lesz még az iphone is 5"-os.
Nekem előny. Nekem épp elég.- Gyönyörű IPS kijelzőpanel - sok droidos telónál úgyszintén! Az én telómban is.
Oké, egy pont.- Jailbreak esetén központi elérés minden tweakhez (cydia), nem kell külön mókolni semmit. - ha olyan jó, akkor miért is kell törögetni?
Nem kell. De ha akarod ott a lehetőség. (Tehát a teljesen zárt, nem piszkálható OS kapásból nem igaz.)- A készülék értéktartó, minimális bukóval lehet egy évvel később eladni, majd fentebb váltani. - hmmm. Most nem akarok számolgatni, de abban hitben voltam, hogy aki ilyet használ nem fillérezik! Mivel már sokszor megkaptam, hogy biztos azért nem veszek ilyet, mert nem telik rá.
Hülyeség, attól, hogy iPhone-om van, nagyon fillérbaszó vagyok. 70-ért vettem az i4-et, egy év után eladtam 75-ért, majd +10e hozzáadásával váltottam 4S-re. PONTOSAN azért van iPhone-om, mert nem tudom szórni a pénzt.Android:
- Különböző felületek, ikonok - Na ez előny, nem pedig hátrány, minden ember más egyéniség, miért is kellene mindenkinek ugyanaz a felület?
Kerek ikon, szögletes ikon, háromszög ikon, lady gaga mellbimbó formájú ikon, egymás mellett. Igényes...- A backup teljes hiánya - alkalmazásadatok, wifi jelszavak, egyéb beállítások mentése van, nem elég? Akkor mondok mást: sms,ébresztők, hívásinfó, névjegyek,üzenetek, jegyzetek mind alapból menthető a mostani telómon, gyári szoftal. Mi kell még?
NEM elég. iPhone-ról iPhone-ra úgy váltasz, hogy MINDEN megmarad. (Az ikonjaid sorrendje, az összes appod, azok minden beállítása.) Konkrétan csak a serial és az imei változását veszed észre, ha betöltöd a mentésed. (Akár iTunes-ról, akár iCloudról) -
r3dsnake
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
A frissites csak egy erv volt a sok kozul. A nexus egy tepsi, szoval kapasbol kizarva.
-
UFC
aktív tag
válasz
sirály12
üzenetére
Soha nem is lesz! Minden ember különbözik és különbözőek az elvárások is! Ezáltal jöttek létre ezek a telefonok és ezek a rendszerek is. Mindenki mást teremtett olyat amire neki volt szüksége ami neki tetszett! Örülök hogy te normálisan gondolkozol! Ilyen emberrel szívesen osztom meg a meglátásaim és szívesen hallgatom meg a te észrevételeidet és meglátásaidat! Erről van szó EMBEREK hogy semmi gond azzal ha valakinek más jön be és érvelni is lehet csak NORMÁLISAN!

-
UFC
aktív tag
válasz
sirály12
üzenetére
Figyelj ez olyan hogy te pont azért veszel androidot mert testre szabhatóbb meg a többi! Aki meg IOS-el rendelkező telefont vesz az tisztában van azzal hogy mit vesz, és neki nem az kell hogy csili vili testreszabás legyen hanem működjön gyorsan lehetőleg hiba nélkül és többen munkára használják! És a jail break es részel ellent mondasz magadnak azt írod ha valami jó miért is kell törölgetni! Én erre azt mondom hogy az IOS kinézete igy jó akkor minek is kéne testre szabni(és testre lehet szabni csak mondjuk nem annyira mint az androidot de szerintem erre nincs szükség) A képernyő méret részlet kérdés normál kezű embernek pont jó a 4" persze lehetne nagyobb is ez tény valószínűleg lesz is! Az optimalizáltságról csak annyit hogy nézd vissza a videót amit bemásoltam! De majd bemásolom ide is! Jó az android de lehetne sokkal jobban optimalizálva egy dupla olyan erős hardver kell neki hogy úgy fusson mint az IOS sőt még így is kikap! És ez a szomorú. Most lehet mondani a program nem használja ki oké de akkor minek rakják bele ha a program nincs rá optimalizálva. Két videót mutatok mind az androidosok mind az IOS kedvelők nézzék meg. Különböző benchmarkok-ban is elmaradnak pontszámilag nincs olyan számítása a dupla olyan erős androidos telónak mint az Iphone nak. Utána meg több program megnyitásakor megint csak belassul az androidos rendszer a másik videóban ez látható. Szóval JÓ telefon mindegyik, DE amikor DUPLA olyan erős hardverrel gyengébb/ugyanaz/ vagy éppen hogy picivel jobb teljesítmény érhető el akkor ott van baj, és nincs rendesen semmi se optimalizálva!
Tudom hogy már régebben bemásoltam csak aki még nem látta érdemes megnéznie hogy miről is beszélek! És ez nem fikázás csak vannak különbségek és ezt lássuk be! Ha jobb valamiben az android oké el kell fogadni nincs ezzel baj de ha valamiben jobb az Apple akkor ne jöjjünk más kifogással hogy jaj az nem számít meg ez a baj vele az a baja vele! Kinek mi!

-
sirály12
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Filmvilág
- Diablo IV
- EAFC 26
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Bluetooth hangszórók
- Crimson Desert
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztan lehet nem birom ki, mint ahogy most sem. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)