Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A cikk egy másik ITcafé-s cikkre egy reagálás. Ezért nincs benne annyi Linux, amennyit szeretnél, és ezért nincs benne annyi "Miért jó a Linux a kíváncsi szemek ellen?" dolog - viszont ezért van pár idézetes részre való reagálás (mert azt egészíti ki, azt javítja ki).
(Bocsi, ha már megadták ezt a választ, de nem olvastam végig az összes hozzászólást. Csak már azt látom, hogy Te vagy a 2. - 3. ember, aki felveti, hogy miért nem az van a cikkben, amiről a cikk címe szólna. Pedig az van benne; csak nincs eléggé hangsúlyozva az érintett írás: ez az.)
-
SirRasor
addikt
"Mások szerint a védelmi szoftverek feleslegesek, mert nem előzik meg a bajt, de legalább felzabálják az erőforrásokat. Ennek a véleménynek egy részben igaz az egyik fele. Sajnos igaz az, hogy egyes megvalósítások rosszak, de legalább lassúak"
Erről jut eszembe: volt valamilyen honlap, ami letesztelte, hogy mennyire látható a számítógép a nagyvilág számára és (talán pont ezért?) mennyire nehéz betörni rá. Az ilyenek érnek valamit? Felraktam akkor kíváncsiságból egy Comodo-t úgy, hogy mindent egyesével kézzel állítgattam és utána a webes teszt azt mondta, hogy full biztonságos a rendszer és ez "roppant szokatlan" egy windózhoz képest
Jó tudom, a fenti mit sem ér, ha letöltöm VÉLETLEN az elkuldomAzOnlineBankAdatokatAgonoszoknak programot és utána engedélyezem a tűzfalon a kommunikációját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- BestBuy topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest