Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A cikk egy másik ITcafé-s cikkre egy reagálás. Ezért nincs benne annyi Linux, amennyit szeretnél, és ezért nincs benne annyi "Miért jó a Linux a kíváncsi szemek ellen?" dolog - viszont ezért van pár idézetes részre való reagálás (mert azt egészíti ki, azt javítja ki).
(Bocsi, ha már megadták ezt a választ, de nem olvastam végig az összes hozzászólást. Csak már azt látom, hogy Te vagy a 2. - 3. ember, aki felveti, hogy miért nem az van a cikkben, amiről a cikk címe szólna. Pedig az van benne; csak nincs eléggé hangsúlyozva az érintett írás: ez az.)
-
SirRasor
addikt
"Mások szerint a védelmi szoftverek feleslegesek, mert nem előzik meg a bajt, de legalább felzabálják az erőforrásokat. Ennek a véleménynek egy részben igaz az egyik fele. Sajnos igaz az, hogy egyes megvalósítások rosszak, de legalább lassúak"

Erről jut eszembe: volt valamilyen honlap, ami letesztelte, hogy mennyire látható a számítógép a nagyvilág számára és (talán pont ezért?) mennyire nehéz betörni rá. Az ilyenek érnek valamit? Felraktam akkor kíváncsiságból egy Comodo-t úgy, hogy mindent egyesével kézzel állítgattam és utána a webes teszt azt mondta, hogy full biztonságos a rendszer és ez "roppant szokatlan" egy windózhoz képest

Jó tudom, a fenti mit sem ér, ha letöltöm VÉLETLEN az elkuldomAzOnlineBankAdatokatAgonoszoknak programot és utána engedélyezem a tűzfalon a kommunikációját

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Guild Wars 2 (GW2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest