- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
#40553216 #39 üzenetére
Ez az!
Most ismét megnéztem és az upnp-s rész sikeres; a routerre nem tudtak rámenni (megjegyzem én sem, mert MAC címhez kötöttem és gépet cseréltem és elfelejtettem kiszedni)
A portscannelős meg nem sikeres, mert az SMTP bezáródott, a többi meg rejtett. WTF? Na mind1
ViZion nevezz paranoiásnak, de az ilyen programokat alapból nem indítom el. Most csak azért tettem kivételt, mert Te ajánlottad
(az üres sorokat kitöröltem, hogy ne legyen túl hosszú
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Junkware Removal Tool (JRT) by Thisisu
Version: 6.0.8 (11.05.2013:1)
Ran by Rasor on 2013.11.09. at 22:13:23,54
~~~ Services
~~~ Registry Values
~~~ Registry Keys
~~~ Files
~~~ Folders
~~~ Event Viewer Logs were cleared
Scan was completed on 2013.11.09. at 22:16:08,93
End of JRT log
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -
SirRasor
addikt
"Mások szerint a védelmi szoftverek feleslegesek, mert nem előzik meg a bajt, de legalább felzabálják az erőforrásokat. Ennek a véleménynek egy részben igaz az egyik fele. Sajnos igaz az, hogy egyes megvalósítások rosszak, de legalább lassúak"
Erről jut eszembe: volt valamilyen honlap, ami letesztelte, hogy mennyire látható a számítógép a nagyvilág számára és (talán pont ezért?) mennyire nehéz betörni rá. Az ilyenek érnek valamit? Felraktam akkor kíváncsiságból egy Comodo-t úgy, hogy mindent egyesével kézzel állítgattam és utána a webes teszt azt mondta, hogy full biztonságos a rendszer és ez "roppant szokatlan" egy windózhoz képest
Jó tudom, a fenti mit sem ér, ha letöltöm VÉLETLEN az elkuldomAzOnlineBankAdatokatAgonoszoknak programot és utána engedélyezem a tűzfalon a kommunikációját
-
SirRasor
addikt
Tetszett a cikk, bár a vírusirtós résszel nem értek egyet.
Hát..én ezek után se fogok vírusirtót tenni a gépemre. Sokkal gyorsabb és kevesebbet gondolkozik
Ne dugj rá semmi ismeretlen dolgot a gépedre. Ne böngéssz adblock én noscript nélkül. Ennyi.Pontosítok: adblock plust megvette/lefizette a gugli kilóra(youtubes reklámok 1-2 hete..), úgyhogy adblock edge ajánlott már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest