- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Én is pont így voltam az O2-vel!
Akár ezt a 40-es hsz-t én is írhattam volna.
Én is kivártam, nekem se volt szimpi, ezért is inkább I8910 HD-t vettem...aztán rájöttem mégse lehet olyan rossz, ki kellene próbálni. Így lett az az O2 az eddig használt legjobb PDA telefonom.Persze itt is van apró bosszantó negatívum...kicsit mélyebbre is rakhatták volna a kameravédőt, igaz, karc nincs rajta, de sokszor maszatos. Persze nem akkora probléma, de egyelőre más negatívumot nem tudok, így csak ez van amit túldrámázhatok.
Nálad mi nem 100% még HD2-nél?
-
zack
nagyúr
Mielőtt megvettem az O2-öt már akkor tudtam hogy 1 max. 1,5 évig fogom használni.
Ha kiszámoljuk mennyi baromságra költünk 1 év alatt, akkor az hogy bukunk 50%-ot 1 év alatt egy PDA-n az nem is olyan sok. Mondjuk O2-nél 50-60k, HD2-nél 70-80k. Ez havi szintre lebontva... O2 esetében havi 4,5-5k, HD2 esetében 6,5k környéke. Ahhoz képest, hogy PDA / telefon geek-nek lenni nagy feeling, ez az összeg nem olyan vészes a többi hobbihoz képest.Említhetek párat...pl. sportmotorozás. Ebben még érdekelt is vagyok. Mit mondjak. A PDA csere-bere évente ehhez képest kutya f@sza.
Vagy ha autód van, számold ki mennyit költesz éves szinten benyára. Én motorosként májustól-októberig kb. 30-70k közötti értékben tankolok havonta,attól függ hogy városi vakegér vagyok, vagy túrázósba nyomjuk.
Mondjuk nem hinném hogy ősszel rohanni fogok PDA-t/telefont cserélni, geek-ség ide vagy oda, kinőttem már az "úttörő" szerepből. Megvárom a teszteket, és az új modelleket, és sztem 1 év múlva, kb. jövő év március-áprilisában lecserélem, amikor már a biztosra adok ki sok pénzt nem pedig egy bizonytalan kiforratlan dologra. -
erdoke
titán
Kezed a biliben.
Az a dual core 1,5 GHz-en sokkal nagyobb számítási teljesítményt jelent, és a 3D rész is felmegy 22 M poligonról 80 M-ra.
(#34) rii
Vannak olyan dolgok, amik eszedbe se jutnak, hogy a telefonoddal csináld, mert eleddig annyira kevés volt hozzá a vas. Gondoltad volna, hogy FullHD videót rakhatsz ki a TV-re, vagy egy 3x2 méteres képet vetítesz ki vele, és úgy tartasz előadást? Mindez a közeli jövő... -
rii
nagyúr
nekem nincs szükségem okostelefonra, NokiaE51-em van, de nem a tudása miatt ... szóval nem értem én ezt az "elavul"-dolgot, és főképp, nem kötekedéssképp kérdem ...
.... de ha a szükségek nem követelik meg az új programokat, és azok nem követelnek erősebb gépet, akkor maga a vas miért avulna el?
ha én vennék most egy okostelefont, adott A-B-C-D-E feladatokra, és ezen 5 feladat az elkövetkezendő 5 évben nem fog változni, akkor számomra miért vállna elavultá egy hardware?
-
erdoke
titán
Lesz olyan plusz, amit a Business vas nem fog bírni (720p kijelző + folyamatos, magas bitrátájú 720p videó), illetve lesz egy ehhez pofásított UI.
A Business-hez meg lesz más. Várjuk ki a végét, üzletileg szvsz akár életképes is lehet.
BTW, a HD2 elvileg a Business WM7-re lesz frissíthető, de ezt a pletykák és a vas alapján nem nehéz megtippelni. -
erdoke
titán
Egyelőre azt cáfolták "titokban", hogy nem futnak a WM6.x-re írt programok. Szerintem a multitask hiánya is kacsa, egy kétmagos Cortex-A9-en vagy egy 1,3 GHz-es Snapdragonon vajon milyen gondot okozhat, ha jól megcsinálják? Még egy átpofozott 5.x-es WinCE kernellel se lenne gond.
Mindenesetre jól adagolják a kulimászt, kezdenek olyanok is érdeklődni, akik már rég temették a Microsftot a mobil OS piacon.(#7) alexan
"kétfajta win7 ennek meg mi értelme van? ha valaki vesz egy mobilt, akkor munka után nem akarja vajon használni? vagy vegyen simán két telefont? miért nem lehet a kettőt ötvözni, és lenne egy teló, amit munkában is remekül lehetne használni, meló után (vagy éppen közben) meg lehetne rajta filmeket is nézni..."A legtöbb cég nem azért rak a zsebedbe 150e Ft-os okostelefont, hogy aztán a 720p kijelzőn 720p-s videók nézésével teljen a munkaidő...
Egyébként a "Business" minimum hardvere is olyan szinten lesz, mint a mai csúcstelefonok, tehát egy átlag DivX nem fogja meghatni, de a kijelzőhöz passzoló WVGA-t is röhögve viszi. Maga az "alap" Snapdragon is 720p képes egyébként, és WVGA kijelzőn annak sincs sok értelme, csak ha TV-kimeneten nézed... -
fairi
őstag
beszélnek sok mindent
CE 7-ről tesznek említést lehet elírás.....Kb annyi pletya van az új wm7-ről mint a ájfon 4.0-ról...
Wm7 terén nagyobb a káosz,sok álhír,és sok rémhír közül nehéz kihalászni a biztosat.. -
Hát, jót átvenni nem szégyen szerintem.
Ipod sem tökéletes, sőt! Csak egy középkategóriás lejátszó, egyéni EQ nélkül. Lehet szép, jó, gyors, csak épp amiben kellene (zene), ott nincs ott a toppon. Sajnáltam eladni, mert a mostani lejátszóm nem olyan látványos és szép, viszont ott aláz, amire egy mp3 lejátszónak kell: a hangzásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest