Hirdetés
- Yettel topik
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Ezúton szeretném megköszönni minden keves résztvevőnek, hogy sikerült egy totálisan off, használhatatlan topikot csinálni ebből is

még szerencse hogy van másik surface topik is, ezekután tuti az lesz a hivatalos.

-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
20 kommenttel hamarabb írtam....
Azt a választ kaptam, hogy de megint mekkora égő volt hogy lefagyott a Vindóz előadáson.Én meg beírtam hogy 8431 FBL_UEX buildet használtak a demó során, ami finoman szólva is merész

amúgy egy nagyobb összegben mernék fogadni, hogy valami kezdetleges driver okozta a hibát, de ne menjünk bele, mert úgyis hülyevagyok, nemértek hozzá...és rengeteg hozzáértő ember van itt ebben a topikban is

-
pzstm
titán
válasz
fordfairlane
üzenetére
mert eddig asztali oprendszer nem annyira futott ARM-en mondjuk

-
pzstm
titán
nyilván örökölt rengeteget, ugyanis az egész egységes METRO már a ZUNE kliensprogramban fellelhető volt. Most még Zune, de lehet hamarosan XBOX music lesz a szolgáltatás. Ha nálunk is lenne ilyen egész biztos előfizetnék rá. (mint ahogy xbox live gold-ra is előfizetek)
amúgy az emberek javarészt azt se tudják miért METRO-nak hívjuk azt ami. És hogy nem csak a start menü a METRO, hanem a METRO egy design-nyelv...de nem térek el a témától..ez már off

más: egy fórumban felhoztam, hogy szerintem zseniális ötlet védőtokba billentyűzetet rakni accelerometer-el. Erre leszóltak hogy apple-től nyúlták ezt is...elmagyaráztam hogy de nem...mert ez egy borító amiben mágnes van. De MS-nek jutott eszébe hogy billt rakjanak bele.
Azt a választ kaptam, hogy de megint mekkora égő volt hogy lefagyott a Vindóz előadáson.
Én meg beírtam hogy 8431 FBL_UEX buildet használtak a demó során, ami finoman szólva is merész

-
pzstm
titán
ennyni bődületes hülyeséget rég olvastam egy topikban már...

EZ a topik ehhez képest teljesen korrekt....amúgy mindenki azt hozza fel, hogy ipod ellen indult hadba a Zune.
Azt meg elfelejtjük hogy Zune USA-only hülye geolock meg jogi nyalánkságok miatt de ebbe ne menjünk bele.Zune egy kegyetlenül jól kinéző, hardveresen iszonyúan pöpec kütyü volt. Gondolom olyanok nyilatkoznak róla akik még csak véletlenül sem fogták sosem a kezükben

Illetve anno a Zune konstrukció milyen is volt? évi X összegért annyi zenét szedtél amennyit akartál......Hulu/Netflix ha bejönne egy megfelelő Zune (mostmár inkább XBOX music) music elérhetőséggel, tuti előfizetnék rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest