- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Ezúton szeretném megköszönni minden keves résztvevőnek, hogy sikerült egy totálisan off, használhatatlan topikot csinálni ebből is
még szerencse hogy van másik surface topik is, ezekután tuti az lesz a hivatalos.
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
20 kommenttel hamarabb írtam....
Azt a választ kaptam, hogy de megint mekkora égő volt hogy lefagyott a Vindóz előadáson.Én meg beírtam hogy 8431 FBL_UEX buildet használtak a demó során, ami finoman szólva is merész
amúgy egy nagyobb összegben mernék fogadni, hogy valami kezdetleges driver okozta a hibát, de ne menjünk bele, mert úgyis hülyevagyok, nemértek hozzá...és rengeteg hozzáértő ember van itt ebben a topikban is
-
pzstm
titán
válasz
fordfairlane #233 üzenetére
mert eddig asztali oprendszer nem annyira futott ARM-en mondjuk
-
pzstm
titán
nyilván örökölt rengeteget, ugyanis az egész egységes METRO már a ZUNE kliensprogramban fellelhető volt. Most még Zune, de lehet hamarosan XBOX music lesz a szolgáltatás. Ha nálunk is lenne ilyen egész biztos előfizetnék rá. (mint ahogy xbox live gold-ra is előfizetek)
amúgy az emberek javarészt azt se tudják miért METRO-nak hívjuk azt ami. És hogy nem csak a start menü a METRO, hanem a METRO egy design-nyelv...de nem térek el a témától..ez már off
más: egy fórumban felhoztam, hogy szerintem zseniális ötlet védőtokba billentyűzetet rakni accelerometer-el. Erre leszóltak hogy apple-től nyúlták ezt is...elmagyaráztam hogy de nem...mert ez egy borító amiben mágnes van. De MS-nek jutott eszébe hogy billt rakjanak bele.
Azt a választ kaptam, hogy de megint mekkora égő volt hogy lefagyott a Vindóz előadáson.
Én meg beírtam hogy 8431 FBL_UEX buildet használtak a demó során, ami finoman szólva is merész
-
pzstm
titán
ennyni bődületes hülyeséget rég olvastam egy topikban már...
EZ a topik ehhez képest teljesen korrekt....amúgy mindenki azt hozza fel, hogy ipod ellen indult hadba a Zune.
Azt meg elfelejtjük hogy Zune USA-only hülye geolock meg jogi nyalánkságok miatt de ebbe ne menjünk bele.Zune egy kegyetlenül jól kinéző, hardveresen iszonyúan pöpec kütyü volt. Gondolom olyanok nyilatkoznak róla akik még csak véletlenül sem fogták sosem a kezükben
Illetve anno a Zune konstrukció milyen is volt? évi X összegért annyi zenét szedtél amennyit akartál......Hulu/Netflix ha bejönne egy megfelelő Zune (mostmár inkább XBOX music) music elérhetőséggel, tuti előfizetnék rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest