- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
fordfairlane #240 üzenetére
Ez azért lassan már csak fingfürészelés :
#243: Akkor ezt meg is beszéltük végre :-)
-
NGA
addikt
Hát egy beta szoftvertől (erre hivatkoznak egy másik cégnél is a szar navigáció miatt), és egy prototipus táblától ez elfogadható szerintem. A megjelenésig még van kb 4-5 hónap.
#238: Szerintem jópofa és vicces. Engem nem zavar. Ha esetleg belinkeli az ipados topicba, ott fikázzad szerintem.
-
NGA
addikt
válasz
fordfairlane #235 üzenetére
Én nem értem, miért is beszélgetünk itt ipad-ról, van annak saját topicja. Itt az MS táblájáról beszélgessünk. Én sem megyek be egy ipad-os topicba irogatni az ms táblájáról.
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
válasz
fatallerror #27 üzenetére
Hát ezt az 500 dodós árat meglátjuk, szerintem annyi lesz, mint ahogy a jobban hozzáértők is írják. Ne haragudj, de metróban mi a francért használnám a billt? Annyi időre lehet használni a képernyős bill-t is. De pl otthon lerakva az asztalra, tökéletesen jó a touchpad-os bill.
Majd akkor mond, hogy tudod milyen, ha kipróbáltad. Egy droidos kinai tabletből sem lehet megtudni, milyen az iPad.
-
NGA
addikt
válasz
fatallerror #16 üzenetére
Meséld el, mit majmolt le az MS.
És te már kipróbáltad a multitouch bill-es covert touchpaddal?? Csak mert már ennyire magabiztosan nyilatkozol.Az biztos, ha 500 dollár körül lesz, már veszem is meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest