Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Szövegértés egyes, bár a ködtől ami nálad jelen van megértem, csak write only módban vagy.
A híres ms tablet egy xp volt tollal, én is próbáltam de én nem szenvedtem vele 1,5 évig, azzal összehasonlítani ezt a platforom orbitális baromság, bár tőled az ilyen jellegű ferdítéseket megszokhattuk
Jelenleg van egy metro felületünk tabletre, amin - az amúgy laptopon elvégezhető gyors csekkek kényelmetlenek lennének - az alap funkciók elérése kényelmesek, majd mikor úgy gondolod hogy kéne valamit tenni, akkor hirtelen előtted egy laptop... Ezt nem felfogni több mint hülyeség, illetőleg te még nem használtál értelmes munkára laptopot nagyvállalati környezetben (én is megengedek veled kapcsolatban pár előítéletet, ha nem baj).
"Egy billentyűzet, aminek a billentyűi 1,5 mm-t járnak csak be, arról látatlanban bárki elmondja neked (aki valóban munkára használja ezt a perifériát), hogy nem éppen hosszabb szövegek gépelésére való." Senki nem akar regényeket írni, egy email-re egy fórumbejegyzésre, egy gyors script összedobására (esetemben pl). untig elég még egy képernyőbillentyűzet is. Ez meg egy plusz eszkör, ami javít a képernyőbillentyűzetes élményen. Ahhoz kéne viszonyítani, mivel alapesetben táblához csak az jár. Úgyhogy ezt is betudjuk részedről ferdítésnek.
"Egy telefonnál?? Ha figyeltél volna, akkor a Windows Phone-ról volt ott szó..."
- igen, telefonnál, wp8 képes lesz rá, de úgy látszik nem látsz megint a szartól, ajánlom a wp8 summit megtekintését.
"Ok, majd meséld el, miként lesz lefele kompatibilis a nem létező GPU-val és a nem támogatott natív kóddal."
- Wp7 appok egyaránt futnak mindkét platformon ezt lefelé kompatibilitásnak hívják (remélem segítettem), megint ferdítesz, vagy tájékozatlan vagy
Azért remélem tudsz aludni még, így, hogy az MS valami olyat tett le az asztalra amit a cupertino-iak nem. Fogadd el, most náluk a labda. Bár írogathatsz továbbra is faszságokat, max hülyének néznek... most is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro készlet készletkisöprés!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest