- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Elég sok laptopot ismerek, és ma kapható gépek közül csak 1-ről tudok amelyikben a ram nem bővíthető 4gb fölé, az pedig egy Asus Zenbook Prime ultrabook és ott is azért mert alaplapra forraszott a memória. Szóval nem tudom honnan veszed, hogy nem lehet bővíteni. Meglepődnél mennyi mindenre lehet használni egy 130ezres gépet és a munka nem mindenkinek az Adobe programok használatát jelenti.
A driverekre: jó supportal rendelkező gépet kell venni és a probléma megoldva-> Milyen notebookot vegyek topic.
-
zord01
senior tag
Bringázáshoz nem tabot kell vinni, telefon. Miért? Downhill ember: évente 1-2 emberhez kell mentőt hívni sajna...
Laptop: Barátnőm bátyjának 3 hónapja vettem valami CoreI3-as Dell !!!! gépet, Két év nemzetközi gari (mielőtt rávágnád, hogy szürke import, Notebook.hu-nál vettem, mint minden laptopot, amit valaha vettem. Ők még nem baxtak át. Teljesen hivatalos, legális gari, Magyarországon és a világon bárhol érvényesíthető), minőségi műanyag, elég faxán össze van rakva, Win 7-tel 130k-ba. 15 col, gyors mit állat, Full HD film, zene, word, excel, photoshop szépen megy rajta, mint a villám oké a Crisys faxom tudja hanyadi része biztos nem , de az kit érdekel.
Amire kell, tökéletes. Kicsit vastag, de nem nehéz. Tuti 2 kiló alatt van, és még DVD író is van benne...
Csendes és nem melegszik. Tény hogy hurcibálás szempontjából nem egy ultrabook, amit beraksz két szerződés közé...A teljes értékű Win alatt azt értettem, hogy nem ARM, és ilyen eszköz már évek óta van. Netbook. 80k-ba volt az enyém 3 éve. (Jó Atom, jó lassú mint a halál, de teljes értékű) Sőt. 100k alatt már kapni notebookot is, igaz arra még nincs OS.
És igen, előbb utóbb tuti lesz W8-as tábla 100 alatt. Akarsz fogadni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged