Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Bringázáshoz nem tabot kell vinni, telefon. Miért? Downhill ember: évente 1-2 emberhez kell mentőt hívni sajna...
Laptop: Barátnőm bátyjának 3 hónapja vettem valami CoreI3-as Dell !!!! gépet, Két év nemzetközi gari (mielőtt rávágnád, hogy szürke import, Notebook.hu-nál vettem, mint minden laptopot, amit valaha vettem. Ők még nem baxtak át. Teljesen hivatalos, legális gari, Magyarországon és a világon bárhol érvényesíthető), minőségi műanyag, elég faxán össze van rakva, Win 7-tel 130k-ba. 15 col, gyors mit állat, Full HD film, zene, word, excel, photoshop szépen megy rajta, mint a villám oké a Crisys faxom tudja hanyadi része biztos nem , de az kit érdekel.
Amire kell, tökéletes. Kicsit vastag, de nem nehéz. Tuti 2 kiló alatt van, és még DVD író is van benne...
Csendes és nem melegszik. Tény hogy hurcibálás szempontjából nem egy ultrabook, amit beraksz két szerződés közé...A teljes értékű Win alatt azt értettem, hogy nem ARM, és ilyen eszköz már évek óta van. Netbook. 80k-ba volt az enyém 3 éve. (Jó Atom, jó lassú mint a halál, de teljes értékű) Sőt. 100k alatt már kapni notebookot is, igaz arra még nincs OS.
És igen, előbb utóbb tuti lesz W8-as tábla 100 alatt. Akarsz fogadni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- World of Warships
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest