- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem ez meg inkább olyan, mintha a gmail/gmaps/stb androidon lenne ingynes, a többi platformon pénzt kérnének érte.
írok egy példát, hogy más szemszögből is lásd: tfh, neked van egy éttermed, ami jelenleg elég jól megy. nekem van egy pincészetem, ami (valamilyen okból) olyan jól megy, hogy szinte már csak tőlem vesznek bort, mert mindenki azt szereti/szokta meg/stb. lehet mástól is bort venni, lehet, hogy legalább olyan jó, mint az enyém, de a vásárlók az enyémet keresik akkor is. ezek után kitalálom, hogy nyitok én is éttermet, viszont itt ingyen adom a bort az ételekhez, míg tőled pénzt kérek érte továbbra is, hogy ezzel magamhoz csalogassam a vendégeket. nyilván nem lennél mérges érte, és tök nyugodtan elfogadnád, mert hát akad azért alternatíva, és hasonlók.
-
floatr
veterán
Van némi bája a dolognak, amikor kijelented h nem nézel senkit hülyének, aztán kacarászol egy nagyívűt a komment végén egyet. Mivel láthatóan nem akarod megérteni a dominanciával kapcsolatos problémákat, illetve a mozilla érvelését, illetve azt, hogy a ms miért nem integrálhat amit és ahová csak akar, nem mernék arra vállalkozni még pénzért sem, hogy próbáljak ezen a felálláson változtatni.
-
floatr
veterán
Nem tudom miért nem sikerül elolvasni, amiket korábban írtam, vagy csak write-only üzemmódban vagy...
Mindig van pár olyan ember, aki folyamatosan köti az ebet a karóhoz, amikor előkerül a téma, és valahogy az istennek nem sikerül megérteni, amiről szó van -- mintha a fizetése múlna rajta. A ms több ponton piaci dominanciát vívott ki magának -- többször is elítélt módon, bár most nem ez a lényeg -- és többször meglépte azt, hogy a bejáratott domináns szoftveréhez/platformjához új belépő szoftvereket kapcsolt vagy ingyen, vagy kifogásolható körülmények közt. A jelenlegi office-os probléma az, hogy az office-nak piaci erőfölénye van, amit arra tudnak kihasználni, hogy a tabletes/telefonos rendszert felfuttassák.
A másik probléma a mozilla által megfogalmazott kifogás, amikor azt kérik számon, hogy teremtsék meg a versenyegyelőséget a "kliens PC" piacon. Ők ugyanis egy kalap alá veszik böngészési szempontból a desktop és tablettás rendszert, de utóbbi esetben egy sajátságos megkötés miatt csak az exploder fér hozzá olyan API-hoz, ami egy JIT-compiler működtetéséhez szükséges lenne.Ettől függetlenül én nem érzem különösebben szívügyemnek a két dolgot, mert hálistennek lassan a helyére kerül a ms is, de sokan tartanak tőle, hogy a módszereik révén ismét túl nagy erőre kapnak, ami mindenkinek csak árthat.
(#61) mrhitoshi sajnos vagy sem, a ms jelenleg olyan helyzetben van, hogy eléggé figyelnie kell arra, hogy milyen feltételekkel mit kínál. Ha -- ahogy az induló felvetés is megemlékezett a lehetőségről -- ingyér adják a w8 tablettákon, és "vaskosabb" összeget kér a többi platformon érte, akkor könnyen meghághatják őket a fondorkodások miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest