Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem ez meg inkább olyan, mintha a gmail/gmaps/stb androidon lenne ingynes, a többi platformon pénzt kérnének érte.
írok egy példát, hogy más szemszögből is lásd: tfh, neked van egy éttermed, ami jelenleg elég jól megy. nekem van egy pincészetem, ami (valamilyen okból) olyan jól megy, hogy szinte már csak tőlem vesznek bort, mert mindenki azt szereti/szokta meg/stb. lehet mástól is bort venni, lehet, hogy legalább olyan jó, mint az enyém, de a vásárlók az enyémet keresik akkor is. ezek után kitalálom, hogy nyitok én is éttermet, viszont itt ingyen adom a bort az ételekhez, míg tőled pénzt kérek érte továbbra is, hogy ezzel magamhoz csalogassam a vendégeket. nyilván nem lennél mérges érte, és tök nyugodtan elfogadnád, mert hát akad azért alternatíva, és hasonlók.
-
törölt tag
de nem egymáshoz kellene alkalmazkodniuk, hanem valami szabvány féleséghez, hogy a formátum miatt ne billenjen senki felé a mérleg nyelve. ahogy webes formátumok terén lassan kezd kialakulni egy irányvonal, úgy nem ártana dokumentumok terén is hasonlót elérni.
kokyt: nem a teblet piacon van fölényben, hanem az office piacon, és ezzel tudná eetlegesen versenyelőnybe juttatni a tablet piacos termékeit, hogy ingyen ad hozzá olyan szoftvert, amiért másik platformon pénzt kell fizetni.
-
törölt tag
persze, mert elegánsan semmibe veszik a konkurenciát, lévén, hogy lényegében egyeduralkokók az irodai alkalmazások területén. nem kell sehogy hirdessék magukat, elég ha megnehezítik a konkurencia dolgát (például kompatibilitási problémákkal), és meg tudják tartani a felhasználói bázist.
-
törölt tag
jah, de most nem tabletekről beszélünk...?
amúgy Kingsoft office? abból van tablet meg asztali változat is, mondjuk az asztalit nem bírom nagyon, teljesen átszabja a LO által készített dokumentumokatde elvileg MSO-val kompatibilis.
amúgy szerintem a másik feléről is meg lehet fogni a kérdést: az MSO, mint fizetős megoldás, maximálisan kompatibilis az ingyenes LO-szal? meg tudja hibátlanul nyitni a LO által elmentett fájlokat?
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Reklámblokkolók topikja
- Escape from Tarkov
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Gyorstöltős Power Bank - 10600mAh / 22.5W - Kedvező ár!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest