- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
-
Sennalacy
aktív tag
Na úgy látom itt már majdnem mindent elmondtak amit én is akartam. Nekem sem jön be. Nem csak azért mert ronda, és "kényelmetlen", hanem mert amit eddig kézhez kaptunk, elég bug-os is. Gyanítom, hogy a kész termékben is bőven marad belőle.
Nem kezdek bele mindent elsorolni, de a lényeg szerintem, hogy ha leegyszerűsítem, akkor fogták a start menüt és kitették teljes képernyőre, hogy kis kijelzőkön is olvasni lehessen. Ez lehetett az ötlet, ami oda lehet, hogy jó, de nagyobb monitoroknál pokoli felesleges, sőt kifejezetten rossz. Mintha folyamatosan egy függönyt húzogatnék a munkaterület elé. Ez a megoldottunk egy problémát, de csináltunk vele 3 másikat alapeset.
Nem tudom mi lesz ezek után a stratégia, erőltethetik a dolgot, különnőző exkluzív tulajdonságokkal megpróbálhatják rákényszeríteni a nagyérdeműt, de ha igazán jót akarnak maguknak, akkor sürgősen elkezdik fejleszteni alaposan átgondolva a 9-et mert szerintem ez asztali PC-n nagyobbat fog bukni mint a Vista. Legalábbis megérdemelné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest