Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sennalacy

aktív tag

Na úgy látom itt már majdnem mindent elmondtak amit én is akartam. Nekem sem jön be. Nem csak azért mert ronda, és "kényelmetlen", hanem mert amit eddig kézhez kaptunk, elég bug-os is. Gyanítom, hogy a kész termékben is bőven marad belőle.
    Nem kezdek bele mindent elsorolni, de a lényeg szerintem, hogy ha leegyszerűsítem, akkor fogták a start menüt és kitették teljes képernyőre, hogy kis kijelzőkön is olvasni lehessen. Ez lehetett az ötlet, ami oda lehet, hogy jó, de nagyobb monitoroknál pokoli felesleges, sőt kifejezetten rossz. Mintha folyamatosan egy függönyt húzogatnék a munkaterület elé. Ez a megoldottunk egy problémát, de csináltunk vele 3 másikat alapeset.
    Nem tudom mi lesz ezek után a stratégia, erőltethetik a dolgot, különnőző exkluzív tulajdonságokkal megpróbálhatják rákényszeríteni a nagyérdeműt, de ha igazán jót akarnak maguknak, akkor sürgősen elkezdik fejleszteni alaposan átgondolva a 9-et mert szerintem ez asztali PC-n nagyobbat fog bukni mint a Vista. Legalábbis megérdemelné.

Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

• Sennalacy

aktív tag

válasz ReSeTer #55 üzenetére

A Vista is anno sokakat érdekelt. Bár lehet, hogy igazad lesz, és ha mindennel együtt nézik, akkor nem lesz anyagi veszteség.. viszont ettől függetlenül még nem lenne szerencsés, ha ezt a választott út igazolásának vennék, mert alkothattak volna ennél sokkal jobbat is.

Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

Új hozzászólás Aktív témák