- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
Na úgy látom itt már majdnem mindent elmondtak amit én is akartam. Nekem sem jön be. Nem csak azért mert ronda, és "kényelmetlen", hanem mert amit eddig kézhez kaptunk, elég bug-os is. Gyanítom, hogy a kész termékben is bőven marad belőle.
Nem kezdek bele mindent elsorolni, de a lényeg szerintem, hogy ha leegyszerűsítem, akkor fogták a start menüt és kitették teljes képernyőre, hogy kis kijelzőkön is olvasni lehessen. Ez lehetett az ötlet, ami oda lehet, hogy jó, de nagyobb monitoroknál pokoli felesleges, sőt kifejezetten rossz. Mintha folyamatosan egy függönyt húzogatnék a munkaterület elé. Ez a megoldottunk egy problémát, de csináltunk vele 3 másikat alapeset.
Nem tudom mi lesz ezek után a stratégia, erőltethetik a dolgot, különnőző exkluzív tulajdonságokkal megpróbálhatják rákényszeríteni a nagyérdeműt, de ha igazán jót akarnak maguknak, akkor sürgősen elkezdik fejleszteni alaposan átgondolva a 9-et mert szerintem ez asztali PC-n nagyobbat fog bukni mint a Vista. Legalábbis megérdemelné.Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
Sennalacy
aktív tag
A Vista is anno sokakat érdekelt. Bár lehet, hogy igazad lesz, és ha mindennel együtt nézik, akkor nem lesz anyagi veszteség.. viszont ettől függetlenül még nem lenne szerencsés, ha ezt a választott út igazolásának vennék, mert alkothattak volna ennél sokkal jobbat is.
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest