Hirdetés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Elhalasztva a Galaxy S25 Edge piacra kerülése
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyot ugrott az új Snapdragon 8s Gen 4 teljesítménye
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gthomma
senior tag
A gond az hogy el sem jutok odáig hogy a google bekérje a jelszót, beírom az email címet, megérintem a "következő" gombot, elhalványítja a kijelzőt és ennyi volt.
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyet, kényszerbőlA garancia lejárta után 5 nappal, a szifon 8 plus-om kiesett a kezemből, és olyan szerencsésen esett az útpadkára hogy a kijelzője pókhálós lett, szétnyílt a háza, pár alkatrész kiesett, szóval totál kár.
Gyorsan olcsón kellett telefon, a jófogáson volt egy 950 XL szilikon tokkal üveg fóliával, függetlenül, 18000 -ért, lecsaptam rá.Használat előtt WDRT, majd OTC-vel minden frissítést feltettem, után következett az áruházból az alkalmazások frissítése.
Ezek hiba nélkül lezajlottak, eredmény:
Lumia 950 XL(RM-1085_15217) 10.0.15254.603A következő problémák adódtak ( a microsoft fiókommal be tudtam jelentkezni gond nélkül)
- az iColud fiókom ezt mondja : nem megfelelő jelszó, az asztali Windows természetesen gond nélkül beenged a jelszóval
- a Google mailt csak a böngészőből lehet használni, de a kapcsolataimat nem szinkronizálja, szintén nem megfelelő jelszó. Töröltem a Google fiókot, újraindítottam a telefont azóta ezt mutatja ha a Google fiókot akarom beállítani: -
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Van olyan desktop alkalmazás amivel az áruházból le lehet tölteni az appokat? Szeretném elmenteni őket amíg lehet.
( a 950-ben van FM rádió?) -
gthomma
senior tag
Sziasztok !
Huawei Mate 10 Lite -ot cserélnék 950XL -re. A Mate 1SIM-es független.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest