- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Ne is vegyél mérget,használtam S6 edge készüléket, de megváltam tőle, produkált igen érdekes dolgokat. Szoftveresen bőven hagy/ott maga után kívánni valót! Jelenleg androidos fronton a G4 a legjobb választás. Az meg,hogy lassan stabilitás = alma, megint csak érdekes,ismerősök között van nem egy alma tulaj akik azért mesélnek dolgokat, ott sem kizárt egy fagyás vagy újraindulás. Hozzáteszem nem fikázom az almát, mert még nem használtam!
Locutus : Ok ez tiszta sor, zavaró gondok vannak megértem, de te használod és úgy véleményezed míg mások ezt látatlanba teszik! A frissítést nekem sem dobta fel de volt egy hr és egyből frissített, én mentést is állítottam vissza és semmi gond! Simán lehet nálad valami egyéb gond okozza a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged