- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Ne is vegyél mérget,használtam S6 edge készüléket, de megváltam tőle, produkált igen érdekes dolgokat. Szoftveresen bőven hagy/ott maga után kívánni valót! Jelenleg androidos fronton a G4 a legjobb választás. Az meg,hogy lassan stabilitás = alma, megint csak érdekes,ismerősök között van nem egy alma tulaj akik azért mesélnek dolgokat, ott sem kizárt egy fagyás vagy újraindulás. Hozzáteszem nem fikázom az almát, mert még nem használtam!
Locutus : Ok ez tiszta sor, zavaró gondok vannak megértem, de te használod és úgy véleményezed míg mások ezt látatlanba teszik! A frissítést nekem sem dobta fel de volt egy hr és egyből frissített, én mentést is állítottam vissza és semmi gond! Simán lehet nálad valami egyéb gond okozza a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- LED világítás a lakásban
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest