- iPhone topik
- A nehézségek ellenére is készül a Black Shark 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
tomboy0013 #79 üzenetére
Hát nem tudom.
Nekem 2 évig 920 volt, most váltottam a héten, és a 920 sokkal jobb volt összeszerelést illetően.Egyébként egy hete használok 950-et, és nem bántam meg. Igaz most azért leesett az állam, hogy 200e Ft.
Én a telekomtól vettem, dokkolóval együtt volt 150e Ft. Ennyit megért nekem, ha azt nézem, hogy ~30e Ft maga a dokkoló. Szóval ennyiért azt mondom, hogy jó vétel.
Ami nekem negatívum, hogy anyaghasználatban lehettek volna igényesebbek, illetve tényleg látszik még a rendszeren, hogy most élesedett, de nincs ezzel baj, majd megoldódnak a gondok.(vagy nem)
Én 920-ról váltottam, és iszonyat sokat fejlődött a rendszer. Olyan, mintha totál más rendszert használna az ember. (Arról nem is beszélve, hogy már megváltás volt váltani. Állandóan fagyott a 920, használhatatlan volt. A böngésző rendszeresen összeomlott, lassú fos volt már.) Először nem is értettem, hogy sok dolog hova meg miért került. A kezdetektől fogva jelen vagyok WP-n, és ez most tényleg nagy durranás volt a WP oldaláról.
Szóval szoftveres oldalról vannak fura dolgok, de ez benne van a pakliban.
Viszont van egy brutál hardver.
Kipróbáltam a Continuumot és érdekes elgondolás. Azt hiszem meg is van mire fogom használni. Egyetemistaként ez nem volt nehéz.Szóval saccra 120e Ft-ért vettem a telót, és nem bántam meg. Persze ennyiért tényleg meg is éri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest