Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Abban igazad van,hogy nekem 950 van, de a szoftveres problémák nálam nem jelentkeztek ezért abszolút elégedett vagyok az általad középkategóriásnak besorolt 950-el.Aláírom ha annyi gondom lenne vele mint itt páraknak akkor én is visszavinném. Nekem gond nélkül üzemel igy elégedett vagyok vele csak azt érzem sok embernél,hogy hiába állítom hogy minden ok ők tudják,hogy nem igy van és elvakult wp-s vagyok, pedig közel sem igy van, ha nem jön be valami akkor megyek tovább!
(683): Igaz nekem a sima S6 edge volt de nekem pl azzal gyűlt meg a bajom, ettől függetlenül nem ócsárolom úton útfélen, nekem nem jött be továbbléptem pont, akinek nincs vele gondja használja egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest