- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
kNa ja erről ez jut az eszembe, aztán tessék, a Microsoft egyre lejjebb csúszik, amennyire előremutatóak voltak, annyira hulladék lett a cég, én nem szeretem az apple-t, de hát a tények:
Most ballmer vagy egy mocskos nagy troll, vagy a Microsoft egy nagy ...... az elmúlt 10 évben.
Hiába felébredt az ember, visszatért a valóvilágba:
Szerintem ebben igaza van, az MS-nek nem megy a mobile....
(#4) woland_y2k
Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy az MS a szokásához híven nem érdekli, a normális használat, Most burkoltan lesza....-oztad az MS-t mint gyártót, mivel ezt az MS gyártatta konkrétan. Szóval értem én, csak ha már kiadnak valamit, akkor nem kellene megmagyarázni, hogy ez gyártóspecifikus ezek szerint az MS nem képes/ akar ebbe pénzt fektetni? Mondjuk nem estem hasra a Windows 10-től sem, ha csak ennyi telik a föld legnagyobb programozó bázissal rendelkező cégétől az nagy baj. Ballmernek igaza van.
-
Ágógreen
senior tag
ez a te véleményed, az én véleményem meg az hogy ami működik azt nem is szabad bolygatni... apró finomítások elegek lehetnek a fejlődés zálogaként... nem kell mindjárt számítógépet csinálni egy telóból csak azért hogy jó telónak titulálhassuk. meg nem kell 20-30 megapixel csak azé h szép képeket lőjjünk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Raspberry Pi
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest