- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thxer
aktív tag
válasz
hallador #315 üzenetére
Jössz itt egy régi cikkel, ami egy preview verzióról szól, és amiben egy szó sem esik arról hogy valamely Lumia nem fogja megkapni. Menni fog az összes Lumián, beleértve a Lumia 530-at, amiben csak 4GB tárhely van.
Jelenleg azt sem érdemes ténynek venni, hogy a régi telefonokon amin preview verzió fut, hibásan működik. Nem véletlenül nevezik preview-nak, sem új firmware nincs azokon a telefonokon, egy szolgáltató által megberhelt 8.1-ről frissülnek, és vonszolják magukkal a régi adatokat, és pont ezeknek a tesztelése miatt preview. Majd szerintem azután kellene erről véleményt alkotni hogy hivatalosan is kijött ezekre az eszközökre.Milyen alapalkalmazások hiányoznak?
Én 1,5 hete nyúzok egy 950-et, egyetlen egy crash volt, amikor az Edge-ben egy végtelen ciklusos javascriptes oldalt hívtam be. A .29 frissítés óta már ez sem történik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest