Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
thxer
aktív tag
válasz
hallador
üzenetére
Jössz itt egy régi cikkel, ami egy preview verzióról szól, és amiben egy szó sem esik arról hogy valamely Lumia nem fogja megkapni. Menni fog az összes Lumián, beleértve a Lumia 530-at, amiben csak 4GB tárhely van.
Jelenleg azt sem érdemes ténynek venni, hogy a régi telefonokon amin preview verzió fut, hibásan működik. Nem véletlenül nevezik preview-nak, sem új firmware nincs azokon a telefonokon, egy szolgáltató által megberhelt 8.1-ről frissülnek, és vonszolják magukkal a régi adatokat, és pont ezeknek a tesztelése miatt preview. Majd szerintem azután kellene erről véleményt alkotni hogy hivatalosan is kijött ezekre az eszközökre.Milyen alapalkalmazások hiányoznak?
Én 1,5 hete nyúzok egy 950-et, egyetlen egy crash volt, amikor az Edge-ben egy végtelen ciklusos javascriptes oldalt hívtam be. A .29 frissítés óta már ez sem történik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest