- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dark-01 #1946 üzenetére
Határeset...
Egy kicsit jobb a kamera és egy új aksit kapsz. A 930-asod aksija már csak a töltési ciklusok miatt is túl van a zeniten'.Az íriszes feloldás sem akkor huuuhh, hogy válts... gondolom.
Vicces, de mást nem nagyon lehet írni, hiszen a 930-as még most is jóval meghaladja a Windows-os telefonok hardverigényét. Remek telefon! Szerintem szebb és kompaktabb a 950-nél is! Én inkább megnézném,hogy mennyi lenne az aksi csere és hagynám a 930-asomat.
Mivel idén már nem lesz több MS telefon, ezért nyugodtan várhatsz a váltással... ugyanezek közül fogsz tudni választani majd az év második felében. Tehát van időd.
Nekem 925 van, én nem váltok, hanem megyek... el.Összefoglalva a 950-es a Windows platform sajátossága miatt nem hozott ill. hozhatott sok újat a 930-hoz képest. Hiszen a durva hardvere egy olyan kísérleti játékszer miatt van, amit még az kisebbség sem használ ki, akinek 950-es telefonja van. A continuum-ról nem tudni, hogy csak egy lázálom, vagy tényleg a jövő. De ha az is, akkor sem így és pláne nem a Windows-os telefonokkal fog majd elterjedni. Az itteni tulajdonosok kivételével mindenki által elítélt külső és a W10 körüli kezdeti bénázások pedig tovább rontottak a 950-es helyzetén, hogy az egyik legkisebb darabszámban eladott Windows telefon legyen. Pedig egy néhány hónappal későbbi kiadással, egy kicsit kisebb nyitóárral és egy picit igényesebb külsővel sokat segített volna a Windows-os platformnak.
Ez a saját véleményem... értelemszerűen akiknek itt van és szeretik, azon szerint ez egy szép és jó ár/érték arányú telefon. De a kevés hozzászólás nem azt tükrözi, hogy minden-mindig rendben van, hanem, hogy hány embernek van! Több kortársbeli WP-s telefon topikja jobban pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest