- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottalino
tag
Nincs ugyan akkor....
Nincs olyan érv, ami alátámasztaná ennek a telefonnak a megvételét. Én továbbra is úgy érzem, hogy wp-ből csak az alsó és középső kategóriát szabad venni. A filléres terméket. Semmivel nem tud többet a 950 a rendszer korlátai miatt, csak nagyobb és drágább. (Egyedül a fényképezőt lehetne felhozni, de akkor ugye megint ott vagyunk, hogy Samsung Note 4 vagy LG G4, és még a rendszer is használható.)
Ugyan az a bugos szar fut rajta mint az 550-en.
Ez is az én véleményem, lehet ezen vitatkozni, de semmi értelme. (Lumia 735), tehát nem csak kirakatban láttam wp telefont. -
Tottalino
tag
Ez csak az én véleményem!
Ne tedd! Ilyen drága telefont venni, aminek a szoftvere erősen béta, nem szabad. Mire gatyába rázzák a W10-et, ha egyáltalán akarják, mert már ez sem biztos, addigra a telefon elavul, és még ki se tudtad használni a vasban rejlő képességeket. Ennyi pénzért igen ütős android telefont tudsz venni, de már iphone-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest