- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
eladogeppc #5704 üzenetére
A beepitett navigacioban csak be kell kapcsolni a forgalomfigyelest, ami alapjan ujra is szokott tervezni.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #5692 üzenetére
Van történt kliens. Torrex néven! Ha csak letöltesz, arra a Lite bőven elég. Tudtommal seedel is. De nem akarok hülyeséget mondani.
A CU a legutolsó kész frissítés. Az AU utáni nagyobb javítócsomag.
Vannak készülékek amik nem kapnak frissítést. Ezekre CSAK az Insider kiadással lehet feltenni a frissebb rendszert. Vagyis igazán nem változik semmi, csak át kell állítani a készülék nyelvét angolra, restartol, azután frissítés és csókolom! Nekem eddig bejöttek az Insider buildek.
Egy a lényeg! Ha nagyon bajlódik a telefon, akkor PC-n rá kell ereszteni a Recovery Toolt!
-
bnoe
tag
válasz
Szia én azért másztam rá a preview körre mert akadt sokszor a telefon, pld edge nem töltött be, skype ha hívást kezdeményeztem akadt stb. Elméletileg erre a körre azok a frissítések jönnek amelyeket amúgy is megkap az ember ha nem insideres, csak pár héttel hamarabb, vele együtt az előző rendszer hibajavításai is. Elégedett voltam vele. Azért hagytam abba az insiderezést mert a telefont nem ismerte fel a laptop, de mint kiderült ennek semmi köze nem volt az insider vonalhoz, nem insideresként is ugyanaz volt a gond, drive gond volt a laptopon azóta megoldódott. Most nem insideresként a legutolsó frissítéssel is teljesen jól megy. A camerának volt egy ideig, hogy sárgás képeket lő, ez most csak minimális az előzményekhez képest. A fb messenger 12mp alatt nyit csak ☺ , nincs videocall rajta. A whats up ok, viber is, edge is teszi a dolgát, néha belassul telefon ki be kapcs segít nálam. Az elmúlt 1 évben volt többször, hogy el akartam adni...mert pld nem tudtam felvenni a hívásokat, vagy skype kitörölte a skype contactokat most semmi ilyen nincs...a gps a gyárit használom pld...nincs gondom vele de én ezt ritkán használom sok tapasztalatom azért nincs vele...a kijelzője nagyon szép a telónak, nillkin üvegfólia van rajta és egy piros mozo tok, így elég szép minőségi érzetet ad a teló.
-
univerzita
addikt
válasz
Én 930-on használom a Wazet, de nagyon jó a beépítetlen gyári offline navigáció.
-
Clemi
veterán
válasz
eladogeppc #5688 üzenetére
Navihoz szerintem vedd meg a Sygic-et, nem drága viszont tényleg jó, bár a saját beépített navi se rossz annyira.
A kamera eléggé a toppon van még most is, de ha vakuzol vele, akkor a szoftverek rosszul kezelik a VGA színű vakufényt és eltolják a WB-t sárgásba.
A Z5-ön nem tudom milyen az akku idő, de ezen nem valami fényes sajnos. A legnagyobb zabagép az edge ha böngészel vele. Ha csak telefonálás néhány üzenet váltás viberen vagy messengeren (a messenger nagyon szar) némi fotózás és zene hallgatás esetleg offline film nézés, akkor reggeltől az esti hazaérkezésig bírja. Mindenesetre én minden este töltöm. -
törölt tag
válasz
eladogeppc #5688 üzenetére
Navit leírták már!
Üzemidő pedig használat függő, mint minden mobilnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest