- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
eladogeppc #5704 üzenetére
A beepitett navigacioban csak be kell kapcsolni a forgalomfigyelest, ami alapjan ujra is szokott tervezni.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #5692 üzenetére
Van történt kliens. Torrex néven! Ha csak letöltesz, arra a Lite bőven elég. Tudtommal seedel is. De nem akarok hülyeséget mondani.
A CU a legutolsó kész frissítés. Az AU utáni nagyobb javítócsomag.
Vannak készülékek amik nem kapnak frissítést. Ezekre CSAK az Insider kiadással lehet feltenni a frissebb rendszert. Vagyis igazán nem változik semmi, csak át kell állítani a készülék nyelvét angolra, restartol, azután frissítés és csókolom! Nekem eddig bejöttek az Insider buildek.
Egy a lényeg! Ha nagyon bajlódik a telefon, akkor PC-n rá kell ereszteni a Recovery Toolt!
-
bnoe
tag
válasz
Szia én azért másztam rá a preview körre mert akadt sokszor a telefon, pld edge nem töltött be, skype ha hívást kezdeményeztem akadt stb. Elméletileg erre a körre azok a frissítések jönnek amelyeket amúgy is megkap az ember ha nem insideres, csak pár héttel hamarabb, vele együtt az előző rendszer hibajavításai is. Elégedett voltam vele. Azért hagytam abba az insiderezést mert a telefont nem ismerte fel a laptop, de mint kiderült ennek semmi köze nem volt az insider vonalhoz, nem insideresként is ugyanaz volt a gond, drive gond volt a laptopon azóta megoldódott. Most nem insideresként a legutolsó frissítéssel is teljesen jól megy. A camerának volt egy ideig, hogy sárgás képeket lő, ez most csak minimális az előzményekhez képest. A fb messenger 12mp alatt nyit csak ☺ , nincs videocall rajta. A whats up ok, viber is, edge is teszi a dolgát, néha belassul telefon ki be kapcs segít nálam. Az elmúlt 1 évben volt többször, hogy el akartam adni...mert pld nem tudtam felvenni a hívásokat, vagy skype kitörölte a skype contactokat most semmi ilyen nincs...a gps a gyárit használom pld...nincs gondom vele de én ezt ritkán használom sok tapasztalatom azért nincs vele...a kijelzője nagyon szép a telónak, nillkin üvegfólia van rajta és egy piros mozo tok, így elég szép minőségi érzetet ad a teló.
-
univerzita
addikt
válasz
Én 930-on használom a Wazet, de nagyon jó a beépítetlen gyári offline navigáció.
-
Clemi
veterán
válasz
eladogeppc #5688 üzenetére
Navihoz szerintem vedd meg a Sygic-et, nem drága viszont tényleg jó, bár a saját beépített navi se rossz annyira.
A kamera eléggé a toppon van még most is, de ha vakuzol vele, akkor a szoftverek rosszul kezelik a VGA színű vakufényt és eltolják a WB-t sárgásba.
A Z5-ön nem tudom milyen az akku idő, de ezen nem valami fényes sajnos. A legnagyobb zabagép az edge ha böngészel vele. Ha csak telefonálás néhány üzenet váltás viberen vagy messengeren (a messenger nagyon szar) némi fotózás és zene hallgatás esetleg offline film nézés, akkor reggeltől az esti hazaérkezésig bírja. Mindenesetre én minden este töltöm. -
törölt tag
válasz
eladogeppc #5688 üzenetére
Navit leírták már!
Üzemidő pedig használat függő, mint minden mobilnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Eredeti játékok OFF topik
- Fujifilm X
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest