Hirdetés
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo0201
csendes tag
Sziasztok! Az elmúlt 6 napban 6x csináltam meg az mflex féle telepítést. Lumia 950 DS gyári független 14393.189. Mind a 6x extrém merülés, kisalkalmazások off, kapcsolat élőcsempe halott, 8 óra alatt éjszaka minden kikapcsolva 100%-ról 0% készülék kikapcsolva. Már azon voltam, hogy kiveszem a sim-et meg az sd-t és ledobom ünnepélyesen Gibraltáron a szikláról, mert épp ott vagyok. Közben a párom 730 DS független 14.393.189 vígan ment úgy, hogy mindig csak frissül régi verzió. Az éjjel újra recovery tool ugye fölrakja először a 10.0.10586.318 verziót. It állj a frissítés ütemezés eltolva ameddig csak lehet. Teljesen belaktam ezt a verziót, és láss csodát minden megy nincs extrém merülés, kisalkalmazások megy kapcsolatok megy minden progi megy. Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy az mflex féle telepítés nem jó. Azonban azt veszem észre, hogy teljesen egyedi, készülékenként eltérő hibákat tud produkálni a w10m.
Esetleg akinek hasonlóan viselkedik a telója annak ez megoldás lehet egy időre, amíg nem javítják a jelenlegi verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Borderlands 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest