- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zozo0201 #4128 üzenetére
Szia!
Nekem volt ilyen áldatlan állapotom. Úgy emlékszem, hogy először WDRT-t csináltam, aztán újrahúztam. Elcsesztem a frissítést, nem vártam ki, ezért kapkodtam, újraindítás helyett toltam hegyre -halomra az appoka, gondoltam, majd egyszerre beállítja az EGyetlen reboot után. Nem jött be. Aztán volt egy másik is, amikor még alap szoftvereket telepített/frissített, amíg azokkal nem végzett, addig volt ilyen hibajelenségem.
Igaz, nekem ez a jelenség frissítés után jött, egyik napról a másikra csak úgy magától nem. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zozo0201 #3901 üzenetére
Érdekes ez a kapcsolatok csempe, mert a legtöbb embernél ez döglik ki-be állandóan, nálam is ez volt, de másfél hónapja ez is atomstabilan működik. Talán, megkellet volna úgy próbálni, hogy mi van akkor, ha ki sem teszed...Tudom ez hülyeség, mert az egy lényeges csempe, de ha főképernyőn fossa magát úgy össze, hogy emiatt kidöglik a készülék, akkor már lehet gondolkodni az MS felé hangosan!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zozo0201 #3898 üzenetére
Mint írtam nincs kőbe vésve, hogy ez mindenkinél 100%-os lesz, de amit leírtál az is nagyon furcsa, mert ilyet sem olvastam még eddig. Ha meg 6X eljátszottad pontról pontra, és mindig ez lett a vége, akkor megkérdezem, hogy ez belakás után volt, vagy már/még szűz rendszeren merült?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zozo0201 #3877 üzenetére
Az ilyen hibák, akkor fordulnak elő, ha megszakad a kapcsolat a telefon és a pc között, amit már másodszor olvasok, ez lehet rossz kábel, sérült oprendszer, vagy egyszerűen nem töltötte le rendesen a szoftvert a WDRT. De nem kell a téglásítástól tartani, mert másik pc, vagy oprendszeren biztosan betudja fejezni a visszaállítást, de ez eddig nem volt egyáltalán jellemző.
-
LuzZzer
tag
válasz
zozo0201 #1044 üzenetére
Én 3 hétig használtam 950et, aztán 3 hetet volt szervizben, végül 3 hét volt megszabadulni tőle. És minden pontodban van gyengesége a Windowsnak és a Lumia 950nek. Billentyűzetnél ékezet írásnál miért kell 2x megnyomnom, miért nem elég hosszan egy É-íráshoz. Böngészőben nem tudod húzni a scrollbart nincsen 2 ujjas lap aljára görgetés. Nagyon jó a zenelejátszó a gyári fülessel, vagyis várjál az nincs. Illetve nagyon könnyű előfizetni grooveban. Fényképezésnél nagyon jó a rich capture, szépek a képek, ha nem crashelt az app. Illetve egy sorozat kép készítésre képtelen a telefon.(ha folyamatosan nyomod az exponáló gombot és be van állítva, úgy tudsz 1frame/secet aztán nézed a savinget pár kép után).
És ezeket mind elnéztem volna a telefonnak, ha nem fagyott volna naponta többször is, így azt az alapfunkciót vesztettem el hogy telefon.
Ígérik februárra a hibák kijavítását, de engem már szerencsére nem érint, remélem jobb lesz a tulajoknak mert igen bosszantó hibalista van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged