Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
"950 tulajoknál hiányozhat a gyári FM rádió alkalmazás (oka érthetetlen), de az alábbiak elvégzésével pótolható: Nekem úgy sikerült előcsalogatnom, hogy beledugtam egy fejhallgatót, csináltam egy HR-t közben, HR után USA régióra raktam, telepítettem egy FM rádió appot (Tuneable FM radio) kipróbáltam, majd visszaállítottam magyarra. Könnyen lehet, hogy egy régióváltás is elég USA-ra majd vissza, de ezt megerősíteni nem tudom! A telefon közben ne legyen töltőn, vagy géppel összedugva!
Update: Ha a programban elindítod a rádiót, majd kimész a start képernyőre és nyomsz egy hangerő fel/le gombot miközben szól a rádió akkor a hangerő állapotsávjában megjelenik a hallgatott frekvencia száma! Ha erre rákattintasz akkor a gyári rádió alkalmazásban találod magad!!! Sajnos ettől még a menüben nem jelenik meg az alkalmazás, viszont ki lehet tűzni a kedvenc adóddal egy csempét és onnantól már bármikor meg tudod nyitni a gyári alkalmazást!" -
hroberto
veterán
1. A 164-es a legfrissebb build, újabbat csak Insiderrel tudsz feltenni, de szvsz nem érdemes.
2. A HR a telefon alaphelyzetbe állítása.
4. Nem lehet.
5. iCloud fiókot hozzá tudsz adni, és szinkronizálja a kontaktokat.
7. Nem kell semmi program rádugod a gépre, és látja a telefont. A biztonsági mentés és a kontaktok mentéséhez nem kell PC, felhőbe szinkronizálódnak. -
univerzita
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest