- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
juvegamer
tag
A hang szerintem ugyan olyan jó mint a 640-en, az alapfunkciók sebessége is megfelelő, mondukj én a 640-emen 8.1-et használtam, ahhoz tudom viszonyítani. Amiben egyértelműen jobb az a kijelző, ez az amoled ez tényleg szuper de csak ezért szerintem nem érdemes 640-ről 650-re váltani.
-
kato78
tag
Max 2 nap amit bír, de inkább a 1.5 a reális. Ebben nincs nagy elörelépés vagy különbség. Elég sokat fényképezem vele, az pedig szívja az akksit, Viber. Messenger, Skype folyamatosan megy. Nem élem meg tragikusan, ha naponta is kell töltenem egy telefont, de a hétvégét simán végigtolja 1 töltéssel. Remélem segítettem. A 640 8.1 alatt volt jó akksiidöben, a W10 -vel az is max 2 napot bírt. Visszafogottan 2.5 -et talán. De most nem igazán tudom ezt megtenni. Az elsö nap végére 40-60% között mozog a töltöttség, függöen a napi igénybevételtöl. Ezért is 1.5 nap a biztos, 2 sem elképzelhetetlen. Aida64 szerint 1 nap 19 óra van még benne 51% -on áll az indikátor jelenleg. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest