- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
macilaci #24732 üzenetére
Újabban (talán előző frissítésével?) valóban jöttek elő gondok - aláírom. Bennem még mindig az a sok pozitív tapasztalat él, ami korábban keletkezett. Nem volt mindig olyan, mint amit most írtál.
Sajnos, már ez sem a régi, még szoknom kell a gondolatot. Az tény, hogy még nem hagyott cserben... -
-
-
válasz
macilaci #22260 üzenetére
Nálam semmi ilyen nem történik. Az összefoglalóban lévő leírás alapján csináltam , meglepő módon sokat javult a 107-es w10-ez képest.
Az Edge gyorsabb mint 8.1-alatt az IE, ami meglepő, Facebook is gyorsabb nálam. De maga a rendszer és a Messenger lassabb a 8.1-ez viszonyítva ,de stabilan működik. Mondjuk néha amikor sok Applikáció meg van nyitva akkor azok a mikró akadások meglepően előtudnak jönni, miközben 8.1- alatt ugyan annyi mennyiségű applikációval nincs ilyen. Szóval van még hová fejlődni. -
old rocker
veterán
válasz
macilaci #21597 üzenetére
nekem egy hónapon át (csempe törlés, visszarakás) tartotta magát, de azóta semmit sem jelez ki... De bízom a májkroszoftban, hogy az elkövetkezendő 20 évben esetleg orvosolja ezt a kis problámát. amit egyértelmű, hogy a szakszerűtlen tapperolásom okozott. (Talán nem elég mélyen hajoltam meg e-mail letöltés közepette kelet felé)
Azon kívül kifejezetten kedvelem, -rájöttem, hogy ez egy marketing feature - hogy a naptár élő(khm)csempén állandóan az outlook naptár felirat vigyorog, ohne dátum és események. Minek idegesítenénk vele magunkat, ha rápislantunk a telefonra? Örüljünk, hogy ha belépünk az alkalmazásba, akkor megmutatja.... kell ennél több?
A win10-nél jobb op rendszer egyszerűen nem létezik.
Példa rá a helyesírási javaslat, amikor egy elütött betű miatti szónál, ha jobb klikkelek az egérrel, - hátha gyorsabb, mint javítani - gyakorta olyan elképesztő baromságokat ad fel, hogy az már-már szórakoztató lenne, ha nem volna bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest