Hirdetés
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
krizoli #2761 üzenetére
A telefon hardvere vajon meddig fogja bírni? (mert láttam hogy már a 3GB RAM is terveben van, de hogy az mennyire hat ki később a jelenlegi készülékekre WP-nél azt nem tudom)
A WP-nél egyszerű a matek, a kijelzőtől függ HD-ig 1GB, FHD 2 GB, QHD 3 GB. Mivel a 930-on és a 1520-on kívül minden WP-s telefonban max S400 szintű SOC van, így a Win 10 is szépen el fog ketyegni ezen a hardveren. Már most a 10149-óta a rendszer sebessége rendben van, csak van még pár renitens app, amin van mit csiszolni (pl a Store).WP 10 bejövetelével mennyi az esély arra, hogy kicsit bővítenek az áruház tartalmain, és minőségein?
Szerintem jók az esélyek, ha a Win 10 gyorsan terjed desktopon (amire minden esély megvan), akkor az Universal app gyártás is fel fog pörögni, plusz iOS és Androidról is remélhetőleg sok alkalmazást fognak portolni az új fejlesztőkészletekkel.Valamint régebben említettek nekem néhány feature-t ami WP10-nél lesz elérhető. Volt valami continuum amire azt mondták nekem hogy csak 5" felett lesz, és hogy 5"-ra nem, ez mennyire igaz? Ellenben hogy mi a többi ilyen azokra sajnos nem emlékszem.
Pillanatnyi állás szerint a Continuum-hoz új hardver kell, és jó eséllyel az elején csak a csúcskategória privilégiuma lesz. -
okoska74
senior tag
válasz
krizoli #2761 üzenetére
- Mennyi az esély arra hogy a július közepén vásárolt terméknél is aktiválhatók a bónuszok?
Én szerdán vetten a 640 Lte -t és csütörtökön regelve megadta mind a három bónuszt.
- Mivel sokat filmezek, így nélkülözhetetlen egy olyan lejátszó, ami mindent, mindenféle kódolásban, felirattal (akár ha mellékelve van) rendesen le tud kezelni. Létezik jelenleg ilyen?
A Moliplayer szerintem a legjobb de majd kijavítanak a többiek ha tévedek. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest