Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• A_Papa

senior tag

válasz szucstom #20921 üzenetére

Én is. Azért havonta jön a frissítés... Droidnál kb egy év után semmi nincs, sok gyártónál.

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz szucstom #20921 üzenetére

Ki beszélt itt megszűnésről? Itt maga a rendszer lebutításáról és használhatatlanságáról van szó. Mint telefon nem fogja azt kiírni, hogy oké most akkor bekaphatod végleg.
    Ha különösebb igényed nincs, ha már okos telefonról van szó, ahol az okost kilőhetjük, akkor butaként ezt is lehet használni, amíg bele nem unsz, hogy már szinte semmi, vagy alig működik rajta jól valami, ha egyáltalán létezik a market-ban olyan applikáció, ami a másik kettőn alap és jól is működnek.

Abban a bizonyos tortában, az egyre kisebb szelet még mindig több 100 millió user-t jelent, igaz nem 4-5 milliárd a droid-dal szemben, de az is sok. Nekik egyik pillanatról a másikra nem mondhatják azt, hogy itt a vége. Csak folyamatosan leszoktatnak róla, mert a 2018-ban megjelenő nagyon drága és legjobb hardverekből elkészített SP készülékekre biztosan meg lesz minden csinálva és úgy fog menni rajta, ahogy annak kell egy 8-10 gb rammal és legdurvább cpu-val ellátott telefonokon.

Ezt vetití előre a skype 8.1-en való megszűnése, vagy a messenger erőforrásigényes hülyesége, hogy a mostani wp készülékek, de főleg egy 640 és ennél gyengébb telefonok ezek futtatására egyszerűen képtelen lesz. Nem lesz itt megszűnés, csak te fogod a készüléked SurfacePhone-re, (qrva drágán) vagy másik rendszerre cserélni, hogy tudd is egyáltalán használni, főleg akkor, ha az okos része az első. Márpedig a jövő nem a butatelefonoké...

Elolvastam sok cikket, sok usa fórumot, rengeteg anyázás közepette, ahol egy-két bennfentes user-nak tünő emberke is elhintett pár morzsát, össze lehet rakni azért ezt a puzzle-t.

----------------
    #20919) Luck Dragon

Mivel ez látszik a fő célnak, ahogy írtam is. Kirugdosni az embereket, de magától lépjen le. :)
    És működik, persze, hogy működik, ha direkt szar az egész...

Új hozzászólás Aktív témák