Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
weagle87 #24599 üzenetére
4 napos hír: le lett lőve.
Vagy böngészőben használod tovább vagy váltasz W10M-re, netán más OS-re vagy más appot használsz hozzá, ha van. -
weagle87
újonc
Sziasztok!
A következő a problémám. WP 8.1 rendszeren a Facebook app néhány napja már azt írta, hogy az adatok nem frissíthetőek. Mivel net ment, gondoltam kilépek és vissza, viszont most már be sem enged (más fiókjával is próbáltuk, őt sem engedte be). a Hibaüzenet a következő: "Hopp, valami nem jött össze / Ellenőrizd a fiókinformációidat.
Találkozott már más is ilyen problémával, mi lehet a megoldás? -
wino1
csendes tag
Sziasztok tudja valaki hogy lehet leformázni a telot.vagy hol van a gyári vissza állítás
-
Gabesz87
veterán
Basszus, wp10-en már a Viber sem magyar!? Hát ez baj. Anyámnak legalább is.
-
galervin93
addikt
Nos hosszú idő után elhagyom a bázist. Szerettem, sőt a mai napig szeretem a rendszert, de méginkább a telefont, minden hibája ellenére is, de nincs már jövője sajnos.
Az új telefon új rendszert is jelent, nem szerettem volna Droidot, de a többi alternatíva még kevésbé játszott, így maradt a zöld robot egy Meizu M6 Note 3/32 képében.
Forradalminak indult a "csempés rendszer", lehetett is volna az, de sajnos nem akarták, hogy az legyen. Mindenesetre nagy élmény volt, és jó emlékeim lesznek mind a rendszerről, mind a telefonról, a"kisöccs" 520-szal egyetemben.
Egy élmény volt, viszlát! -
Joker88
őstag
meddig fog -előreláthatóan - működni az Áruház 8.1 alatt ?
-
janeszgol
félisten
válasz
Gabesz87 #24589 üzenetére
Az azt a szoftvert verziót teszi vissza, amivel megjelent a telefon. A 640 WP 8.1-el jelent meg, így azt kapja. Viszont ez nem vonatkozik az alverziókra. Tehát egy Lumia 625 nem Cyan-t kap, hanem Denimet.
Talán volt időszak, amikor alverziót is lehetett visszaugrani. Nekem nem ajánlotta föl, bár nem is érdekel. A Denim a legjobb WP. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Anyámnak egy 640 Dual SIM telója van, és van vele már 1-2 probléma. Júniusban úgyis új telót veszünk neki, Androidot, de addig gondoltam, teszek egy próbát a Win 10-re való frissítéssel. 8.1 van még rajta, mert anyám ezt használta, ezt szokta meg, és elég nehezen alkalmazkodik az újdonságokhoz, nehezen tanulja meg kezelni, ha valami műszaki cuccról van szó.
A leírás alapján eljutottam odáig, hogy feltettem a WDRT-t, azonnal fel is ismerte a telefont, és ezt látom:Most innen hogyan tovább? A telefonon indítsam el a visszaállítást? Mert én az hittem itt a szoftverben kellene látnom valami ilyesmit.
-
Ranbo
tag
ismét jött egy frissítés:
15063.1088 build changelog[link]
-
janeszgol
félisten
Csatlakozom. Annyira nem rossz már a 10, de a 8.1 az igazi. Amit én csinálok: hívás, sms, netezés (hwsw és ph lapcsalád), email, kamera (fotó és videó), dokumentum (pdf, ritkán Word és Excel). Ennyi és nem több. Erre kiváló a 8.1. 1 hónapja hasonlítottam össze sima 640-en és 635 1GB-on a W10-et és a WP 8.1-et. Kamerában még mindig utóbbi a jobb. Szebb fotókat csinálnak 8.1 alatt.
Az emailnél nem mindig jön jelzés az új levelekről, de engem ez nem zavar, mert úgy is megnyitom kíváncsiságból. Azon a 3 másodpercen nem múlik semmi. -
gthomma
senior tag
Egy őrült haverom megveszi a 640XL telómat.
Minden napi használatra, (zene, hírolvasás, fórumok) mit javasoltok, WP8.1 vagy WM10 ? -
gthomma
senior tag
válasz
Bandita4141 #24582 üzenetére
Sehogy
Ez nem android
A WDRT a telefonod product code -ját nézi, nem azt hogy "függő"-e a telefon. A product code pedig nagyon körülményesen módosítható. -
Bandita4141
tag
Sziasztok!
Vodafonnál függetlenítettem a 3 éves telefonomat, hogyan tudok gyári független romot rátenni?
-
-
ElGatto
aktív tag
Sziasztok!
Eddig egy Lumia 640 - es telóról használtam a BOX - alkalmazását ami egyszer csak nem működött.
Gondoltam újratelepítem, de sajnos eltűnt a Microsoft áruházból.
Nem tudjátok van, vagy lesz helyette valami más alkalmazás vagy van esetleg olyan egyéb alkalmazás ami kezeli a sima BOX fiókot?Köszi!
-
Cane
őstag
válasz
Wiz Khalifa #24574 üzenetére
Akkor most melyik a legjobb navigáció? 😀
-
gemini
aktív tag
Lassan másfél éve nem használtam ezt a telefont naivigálásra, de előtte csak waze-t használtam rajta. Ha már felmerült a probléma vele kapcsolatban, gondoltam kipróbálom. El sem indult. Töröltem, és azóta telepíteni sem tudom.Legalább azok működhetnének, amik korábban működtek, még akkor is ha nem fejlesztik tovább.
-
Wiz Khalifa
veterán
Van igen.
De találtam egy jobb gondolatot a gMaps-os cuccnál is. Mivel az működik de nagyon furi az egész nekem. Ezért azt fogom majd tenni mikor kell a térképet használni hogy megosztom a mobilnetjét, a saját telómmal rácsatlakozok és a gyáriilag feltett navigációmmal fogok menni ami az iPhone-omon van. Mert megszoktam és jó a cucc.
-
lck
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #24571 üzenetére
Mobilneted van előfizetve ? A térképet arról tölti menet közben.
Anélkül nálam is csak bolyong a nagy fehér hóviharban.
/ Egyébként teljesen jól működik a mai napig is nálam / -
metal 17
csendes tag
Helló!
Twitterem a tegnapi nap folyamán eltűnt, majd egy másik verzió jelent meg, amiben nem lehet se fordítani, se másolni. Eredeti verziót nem találom az áruházban. Történt valami változás? Köszi
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
gemini #24569 üzenetére
Arra rájöttem hogy azt hogy oldhatom meg.
A navi sáv elrejtésével.
A nem működés abban merül ki hogy nincs térkép.
Azaz nem tölti be a térképet hanem leteszi a jelet ott ahol vagyok és követ is amerre megyek de egy fekete háttéren. Mert nem jelenik meg a térkép.
Tehát így nem működik.
-
gemini
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #24566 üzenetére
Mit takar az, hogy nem működik? Sokaknál az jelenti a problémát, hogy nem tudják elfogadni a felhasználási feltételeket, mert a navi sáv kitakarja a gombot és emiatt nem látják.
-
válasz
Wiz Khalifa #24566 üzenetére
gMaps, ha még létezik.
Navigációra vmi sygic cuccot szoktak ajánlani, ha a waze nem működik. -
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Valami használható térkép nincs WP-re? A Waze nem működik nálam, a Here maps meg olyan ostoba hülyeségeket ír meg tesz hogy a fejem a falba verem...
-
galervin93
addikt
válasz
betegphiu #24563 üzenetére
Hát nem tudom, nekem ilyenkor tényleg lassabban is tölt, hiába a gyári töltő. Éjszaka ez nem zavar, mert reggelig így is simán feltölt, de amikor gyorsan kellene egy kevés szufla, akkor bosszantó. Ilyenkor kikapcsolom, majd rádugom a töltőre, ami ugye be is kapcsolja egyúttal, és tölti is rendesen. De amúgy nem mindig csinálja, változó, rengeteg töltővel próbáltam már és teljesen random, de inkább gyakoribb a dolog, mint ritkább, sajnos.
-
janeszgol
félisten
válasz
FRENK1988 #24562 üzenetére
Én ebben az üzletben bízom. (A szokásos Edigital, Euronics, MM, Tesco, Interspar mellett.)
-
FRENK1988
veterán
sziasztok
Tesómtól kaptam egy 640-et. Szép és jó csak ha töltőre vagy akár powerbankra teszem mindig azt irja ki, hogy nem megfelelő töltőt használok.
Mit tehetek hogy ez ne történjen meg? -
gemini
aktív tag
Befogtam a jó öreg 640-esemet mobil hotspotnak. Fel szerettem volna tenni a mytelenor alkalmazást, de azt írja az áruház, hogy nem alkalmas a készülék rá. Win 10 van rajta, a leírás szerint meg 8-asnál újabb kell neki. Másnál sem megy?
-
Attikusz
tag
Melyik program mutatja ki, hogy mennyit használódott el az akkumulátor?
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy L535.
Benne egy 2GB memória kártya.
Filekezelő látja. Többi program látja. De a gépházban nem tudom kijelölni mentési helynek (Gépház-Tárterület nem látja). Ha pc-vel összekötöm nem látja a pc csak a telefon belső memóriáját.
Esetleg valaki találkozott hasonlóval?
Kingston memória.
Újra indítás volt, update volt. -
Ranbo
tag
-
cato115
csendes újonc
válasz
Attila2003 #24547 üzenetére
Köszi.
-
cato115
csendes újonc
Hali!
Csak nekem van problémán az áruházzal? Bármit beírok a keresőbe (weather, cycling, running, stb.), nem talál semmit. (640XL)
-
Joker88
őstag
már a Windows-os telefonokra nem fog kijönni ez a Spring Update, vagy hogy hívják..?
-
-
3 éves telefon, sztem örüljünk hogy jön rá egyáltalán frissítés, még ha el is kúrálódik valami
én mondjuk már rég eladtam, még a 950XL-t is amire váltottam, most az "olcsó" xiaomi A1-el tengődök, és reménykedek benne hogy ez csak átmeneti, és lesz még windowsos telefon... -
Ranbo
tag
jött egy új build, frissített a telefonom
-
egil2
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a névjegyeket menteni, el is kezdi, jelzi, hogy mennyinél tart a 365-ből, aztán 235-nél kilép. A mentett fájl goggle-ba importálása után látszik is, hogy kb. az R betűig jutott. Mit csinálok rosszul, szükség lenne a teljes névjegylistára. -
gthomma
senior tag
válasz
Triathlete #24528 üzenetére
Ez a link egy pdf -re mutat.
-
Triathlete
senior tag
Szuper, köszönöm a válaszokat!
Még annyi nyűgöm van, hogy a böngészővel nem tudok megnyitni olyan helyeket ami excelre hivatkozik. Szükséges valami beállítás ezekhez vagy sima bug amivel együtt kell élni? 8.1 alatt ilyen gondom nem volt.
Köszi előre is! -
galervin93
addikt
válasz
Triathlete #24525 üzenetére
Lehet én játszom csak "tutira", de szerintem olyan eszközbe, ahol előfordulhat nagy mennyiségű adat gyors írása (mint a telefon, ha pl. videózol), akkor Class10 és sluszz-passz. Ma már szinte bagóért lehet venni gyors, megbízható, nagy kártyákat, szerintem ezen nem érdemes spórolni.
Ha már kártya: időnként érdemes kivenni és leformázni, elég kényes a rendszer, ha sokat lassul, akad, akár ez is lehet a gyíkja (úgy, hogy semmi nincs oda telepítve).
-
starr
őstag
válasz
Triathlete #24525 üzenetére
Nekem Class 6-os volt benne. Sosem éreztem lassúnak.
Class 10-ig felmehetsz, afölött nem biztos, hogy kihasználná. -
Triathlete
senior tag
A 640-esbe milyen sebességű micro SD kártyát érdemes venni? Fölöslegesen nem akarok gyorsat, hanem csak azt amit ki is használ.
Köszönöm! -
Vtwo
senior tag
Újra működik az áruház.
-
jksx
senior tag
válasz
zeno79 #24513 üzenetére
Valamikor január végén frissítettem. Bő egy év kihagyás után használtam újra az MS fiókot. Szerintem nem feltétel, hogy használod, használtad-e azt a fiókot.
Nekem nem volt a frissítéssel semmilyen problémám, minden működik azóta is, már amire használom. Ez különben kész "zsákbamacska", mármint , hogy fog-e rendesen működni. Anno volt két egyforma azonos típusú 640XL a családban és teljesen máshogy sikerült w10-re frissíteni és eltérő bugok voltak rajtuk. -
nikkor
aktív tag
Sziasztok. Lassan 5 hónapja nem voltam itt, mivel váltottam androidra. A 640-et az egyik fiam örökölte, SIM kártyája még nincs, a kamerát használja és játszik vele. Már több játékot letöltött és használt eddig, de a mostani (School Driving 3D) letöltésekor hibaüzenetet kapott és nem lehet továbblépni. Mit jelent a 80070020 hibakód?
-
Vtwo
senior tag
Na f@sza,nálam is 80070020 kódot dob az áruház.
-
zeno79
őstag
Na most végezett az összes rendszer-frissítés telepítésével, és az összes rajta levő alkalmazás frissítésével. Az egyedi appok még nincsenek is fent. 15:35-kor települt fel a frissítési tanácsadó, és kezdett el dolgozni 8,1-en, 20:35-re lett új w10. Fantasztikus
. Droidon max 30 perc egy custom rom feltelepítése letöltéssel együtt, a másik fél óra meg az összes alkalmazásom leszedése a play-ből.
-
zeno79
őstag
Fogalmam sincs, én is ezt kérdezem. De tény, hogy amíg nem állítottam át 2017.12.03-ra, addig az Áruház nem volt hajlandó semmit sem telepíteni. Nem vagyok láma, de csak így volt hajlandó települni a Frissítési Tanácsadó (vagy bármi más, mert csak 80070020 hibakódot kaptam). Ráadásul az MS acc használatban is van.
Mikor frissítetted?
Igen, már vagy a harmadik-negyedik frissítőcsomag települ... most jön le a 2018-02 a 1703-hoz... akkor megint félóra fogaskerék meg a többi, és gyanítom még nem lesz vége -
zeno79
őstag
válasz
zolee001 #24510 üzenetére
Köszi hogy segítettél nagyon örülök hogy végre elindult. Nem találtam volna ki ezt a dátumot. YT videón láttam dátumállítást (meg talán régen én is csináltam már), de nem értem miért kell átállítani?
Én kalandvágyó vagyok, de a teló már az öcsémé, neki frissítem. Mondtam neki hogy nem lesz egyszerű, de hogy reggel óta csinálom, és még csak most telepíti az első csomagot..... hát, hazament, majd odaadom neki ha kész lesz. -
zolee001
őstag
Ismét egy uj MS szivatás,ahogy nézem teljesen kiirtották a 8.1 minennemü supportját.
Lehetséges megoldás még esetleg ha az idöt 2017.12.03 ra állitod majd telepitések aztán vissza a jelenbe.
Csodálatos -
zolee001
őstag
válasz
zeno79 #24505 üzenetére
Az mire jo ha 3 évvel hamarabbra állitod vissza az idöt?
Ne csodálkozz ha nem müködika a StoreSoft Reset your device
Connect to Wi-Fi
Go to Settings - Date+Time and setup manually/Auto-off
Then go to Settings - Email + Account - Microsoft account, Tap&Hold on the email account in question and Tap on Sync. -
zeno79
őstag
válasz
zolee001 #24502 üzenetére
Igen, ez OKÉ, így csináltam, wdrt-vel fel az új 8.1, de aztán semmit nem enged letölteni az áruházból. A frissítési tanácsadót sem, sem a frissítéseket. 80070020 hibakódot dob bármire amikor telepíteni akarok áruházból. Számítógépről pedig nem tud települni az áruház azt mondja nem kompatibilis az eszközöm... WTF?
WIFI van böngészőben.
Akár az ajánlott beállítással indítom WDRT után a varázslót, akár egyedit választom, sehogy sem megy.
Reggel óta szarakodok vele. Előtte is azzal az live-os accounttal volt használva, és működött az áruház... -
zolee001
őstag
válasz
zeno79 #24501 üzenetére
WDRT majd a saját MS Accountoddal bejelentkezel,Step by step gyorstalpaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest