- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha a home screen tesztre szabhatósága kimerül abban, hogy rózsaszín lehet a babakék kocka, akkor az tényleg nagy szám...
Kéretik senkivel nem így beszélni... ha lehet. ez a fajta arrogancia nem fog jót szülni.
Látom, te már a jövőbe is látsz. Nagyon szeretem az ilyen beszólásokat. Látszik, hogy a marketing hatott. Az, hogy mi van, lényegtelen, mert mindenki hülye, aki nem tudja, mi lesz a v3 verzióban, mikor még az első sincs kész és majd különben is mennyit eladnak és az eladás mindent bizonyít abból a szempontból, hogy mennyire használható valami. Ez így elég sánta, nem gondolod? Értem én, hogy a MIX minden videóját megnézted, de maradjunk a talajon, egyelőre. Ez a WP7 most csak a trendeket követi. Vannak benne okos megoldások és jó dolgok, az erős vasak alá biztatóak, de ennél ne menjünk tovább a business kategória felé. A felületi kezeléseken kívül elég keveset mutattak meg MS oldalról eddig. A home screen-t már betéve ismerjük, de ha ennyit tud, akkor kevés lesz. Most jön a neheze: az optimalizálás, amitől érdekes lesz majd az egész. Arról még koncepció is alig van, ami nyilvános. Nem kell azért nagyon elszállni előre tőle.
Az meg érdekes lenne, ha a WM és WP7 kapcsolata olyan lenne, mint OSX és Windows... erről nincs semmi a MIX-en?
Amikor írtad, hogy WP7-re fejlesztesz, nem gondoltam, hogy ilyeneket fogsz majd írni elvakultságból. Az, hogy Silverlight az UI nem feltételezi, hogy minden más alatta is, ezt tudhatnád.
Valaki magyarázza már el értelmes érvekkel, hogy egy mobiltelefonnak miért van szüksége XboX támogatásra? Nem látom be, hogy ennek a fontossága felülmúlja azt pl.: hogy lehessen több alkalmazást futtatni a háttérben (persze ennek nagyjából tudjuk az okát...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged