- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
CharlieDrop #201 üzenetére
Igen erre én is gondoltam, hogy probléma lehet ugye a melegedés komoly tényező viszont itt az intel jövőre elég jó kis cuccokat fog már kaidni.
(#199) Cathfaern
Értem amit mondasz csak valahogy nálam sokkal logikusabb a nagyobb komptibilitást megtartartani x86 os alkalmazások ugye. Ha ez meglenne akkor máris nem kellett volna újra írni a officet meg az összes istencsapása progit hanem csak egy másik designt tervezni mobil nézetre rá, és voalá. -
Pocok256
veterán
válasz
CharlieDrop #196 üzenetére
Tabletekben már simán beledobják ezt: Intel Core M 5Y10C 64bit. Itt telefonnál logikusan fogyasztás miatt agresszívabb lenne az órajel menedzsment és kb ennyi.
-
Pocok256
veterán
válasz
CharlieDrop #189 üzenetére
Ugyanaz mint egy tabletben. Csak telefonként visszavett órajellel hisz értelmetlen lenne akkora teljesítmény.
(#192) Cathfaern
Itt nem arról van szó hoyg nagy kusnzt vagy nem, itt arról van szó hogy mivel 1% alatt lesz a continuum felhasználó bázisa nem fogják átportolni mert nem éri meg míg ha x86 lenne akkor nem is kéne. -
Pocok256
veterán
válasz
#56573440 #186 üzenetére
De most fordítsuk meg mire jó ez a Continuum nem lesz kompatibilis semmilyen userek által használt programmal, (hazaérek átváltok desktop módra betolnám a sc 2 öt egy gamera de nem lehet mert arm continuum szutyok) nem fog futni rajta egyelőre semmi, ha valamit használni akarunk amit a rendes win 10 en is használunk azt nem tudjuk, rendes asztali módban, soha nem fogjuk tudni használni a continuumot már csak azért sem mert arm és winphone semmi támogatásága nincs és nem is lesz. Ezzel szembe x86 ra kellett volna létrehozni egy normális GUI t amit a user tud használni, létrehozni valami köztes progit ami képes az arm es appokat x86 on futtatni ilyen már most létezik, és akkor minden program szépen menne. Hazaérek rátolom a monitorra belövöm az sc 2 öt majd lehúzva megkapom a telefon kinézetet a kis telefon appokkal. Minden szépen menne rajta. Nyernének vele egy csomót hisz minden x86 os produktiv program menne desktop módban és ténylegesen 100% ban kiváltana egy laptopot. Sokkal kevesebb winphone arm es lakalmazás van és azoknak a x86 os átportolása sokkal kevesebb időbe kerülne mint minden létező x86 os program átporoltása erre a förvedményre. Megnézem mikor fog a blizzard Sc 2 öt protolni vagy mikor lesz a LoL vagy dota vagy CS:GO vagy Phpstorm vagy Git vagy bármi más program átportolva erre a förmedvényre. Soha. Innetől pedig kb lehetetlen desktopként használni hisz amire a userk 99,99% a használná arra nem képes.
-
Pocok256
veterán
De most komolyan ki venne continuumot mikor semmire nem használható ? (prduktiv munkára biztos nem... nem hinném hogy phpstorm vagy git telepíthető lenne arm es uwps szutyokra.)Semmilyen program nem kompatibilis az arm cuccal... Ha lenne egy rendes intel x86 cucc akkor zsebünkbe hordhatnánk a laptopunkat, nemkéne semmivel sem szenvedni és minden ugyanúgy menne mint eddig ? Ez kinek lenne rossz mert hoyg a felhasználóknak tuti nem
-
Pocok256
veterán
DE most komolyan ennyire nehéz lenne a windows 10 et fogni úgy ahogy van belerakni egy ilyen eszközbe. Majd windows mobile kinézetét integrálni az asztali windows 10 be. Majd mikor nincs kikötve monitorra akkor mobil nézetbe lenne ha kikötöd monitorra akkor meg rendes win 10 nézetben lenne. Hatalmas hardcore fejlesztés lenne XD Komolyan egy ilyen egyszerű dolog nem értem, hoyg nem jut eszébe az ms nek... nem olyan hard... Ehelyett szenvednek félkész használhatatlan continuum hülyeségekkel...
(#180) woland_y2k
Sokkal sokkal ostobábbak mert az általam vázolt és tökéletesen járható út még mindig nem jutott eszükbe ... -
Pocok256
veterán
Na csak hogy, tisztázzam én konkrétan erre várok és ilyen eszközökre. Egy ilyen eszköz mellett a most bemutatott Continuum egy rakás semmi, és még mindig nem értem miért nem képes az ms is ilyen telot gyártani ?
-
Pocok256
veterán
Mind a mai napig nem értem minek erőltetik ezt az arm et.. Beletennek egy jó kis atomot úgy mint a tabletekbe meg megirnak a szükséges telefon appokat x86 ra aztán végre lenne egy rendes miniszámitogepe az embernek ami ha nincs monitorra kötve telokent megy ha monitorra kötöd meg rendes Windows 10 ként. Komolyan mondom ehhez nem kéne semmilyen szánalmas continuum vergodes meg semmi hisz minden adott hozzá. Egyáltalán nem értem mire vár az Ms?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest