- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
azt ne felejtsd el hogy egy tablet vagy mobiltelefon mobililtásban bizony verhetettlen...tudás,szórakozás,információ bárhol...
blackrulznak ment bocsi -
aprokaroka87
nagyúr
ez igaz
viszont ha őszinte szeretnék lenni akkor pont a Windows Phone az amelyik nem tud kielégiteni mindent igényt,és sajnos sokszor az átlagot semAz Android sem tud mindent,de ha végignézed az alkalmazásokat bizony sokkal több felhasználói igényt kitud elégiteni,pedig még nem is win32-re épül
-
aprokaroka87
nagyúr
szerintem nem lehet manapság átlag userre tervezni,meg az is előfordulhat hogy átlag user késztetést érez arra hogy kiprobálja a hardcore vonalat is
Mint pl édesanyám aki pl Internet mellett képeket szerkeszt elég jól és nevesebb appokal...pedig őt senki nem tanitotta rá,csak megkedvelte
Akkor ő most átlag user lenne? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Cathulhu #232 üzenetére
én nem igazán gondolnám azt hogy a Google nagyon versenyezni akarna destktop fronton pl az MS-el
szerintem ők inkább a "pakoljunk bele mindent egy hordozható eszkőzbe" dologban hisznekjó lehet(ne) ez a continooum,ha eggyütmüködne az desktop win vonallal.
meg igazábol ammedig a w10m tudása sok esettben fasorban sincs pl a win10d-vel.
-
aprokaroka87
nagyúr
csak én láttam úgy a speckók közt hogy az eszközözben nincs se bluetooth se wifi?
-
aprokaroka87
nagyúr
szerintem az userek jórésze egy minden eszközre tervezett alkalmazástol elvárja azt hogy az mindenhol ugyanazt tudja...és lehet hogy lenyeli azt hogy máshogy néz ki eggyes eszközön
addig értelmetlenség pc-mobile konverziórol beszélni ameddig sokszor az van hogy egy bika hardverrel ellátot telefonon nem megy az amihez nem kellene "power"
az írány jó lehetne...de pl úgy ha elsőkörben inkább a destktop vonalat akarjuk mobilizálni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest