Új hozzászólás Aktív témák
-
És a szigorú appszűrés mellett döntött az MS is. Ha a tesztlabor áldását adja, mehet a piacra, ha nem, akkor kuka. Ez egy jó megoldás a szemét/káros alkalmazások ellen.
Igen, a Chevron csoport volt az a banda, jah, már tárgyaltak is az MS-sel.
A kamerán érdemes állítgatni bizonyos helyzetekben, mert nyilván nem jó mindenre ugyanaz, de az alap is egész jó a Samun. A többin nem tudom.
-
Azért írtam, hogy az már más kérdés - szoftveres dolog egy talán átgondolatlan fejlesztői döntés nyomán. Valószínűleg javítják, de ez meg nem jelent túl sokat önmagában. Amúgy az alapbeállítás jó a Samsungon - a gond inkább az sokaknál, hogy nem az általa elmentett jelent meg alapból (például amit említettél éjszaka nem az éjszakai elmentett). azért reméjük, hamarosan lesz erre orvosság, de így is használható. Túl van spilázva kicsit.
-
Ez igaz, csak túlzásba nem kell esni, amikor már társaságban is csak nyomkodnak sokan.
(#14) gombsadi:
Ezek mind trendek, amelyeket valóban az Apple hozott, de trendet követni nem másolás. Ha így lenne, minden autógyártó is másolna, mert 4 kerék, kormány, szélvédő, stb...Meg amúgy sem másolás, mert a megoldás nem ugyanaz.
-
Csak szemezgetve:
"Az iPhone, amit másolnak, ettől a betegségtől nem szenved."
Csak egy példa: Omnia 7-en megnyomsz egy hardveres gombot és fotózol... (az más kérdés, hogy alapbeállításokon vagy sem) És még másolni sem kellett.
"És mi van azokkal a lyúzerekkel, akiknek nem az a legfontosabb, hogy japán turista módjára fotózzon, és magyar 13 éves módjára ezt nyomja is fel flicrk, twitter, faszbúk, stb-re?"
A WP7-hez nem kell ilyen attitűd, de akkor az ilyen felhasználó simán nem vesz ilyen telefont. Egyszerű.
"A wp7-nél úgy néz ki, hogy amit amérnökök kitaláltak, hogy nekem az kell, az nekem jó, egyébként meg szopacs."
Még nem fogtál ilyen telefont a kezedben, ezek szerint.
(#7) gerilee
Jajaja... a régi lemez végtelenítve.
-
"lehajtott fejjel a telefonjukat bűvölik."
Meg a BKV-n és még gyalog is az utcán. Szinte már alig látni olyan fiatalt, akinek nincs az agyában valami dugó és nem épp a kütyüjét nyomkodja. Azért megnyugtató, hogy könyvet olvasó emberből is sok van még.
Mindenesetre az egyszerűség nagyon jó dolog, én is ezt vallom: egyszerűség, hatékonyság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest